STAND-UP Cafe

Incepand din octombrie, in ultima sambata a fiecarei luni, ne-am pus in gand sa va convingem (pentru a cata oara?!) ca suntem, intr-adevar, mai mult decat (orice) televiziune si ca merita sa ramai pe HBO. Asadar, va invitam la Stand-Up Cafe, prima productie originala realizata de HBO Romania in care, pret de 7 episoade de cate 30 de minute, pe rand si alternativ, „stand-upperii de serviciu” Dan Badea, Dragos Pop, Patricia Nedelea si Adrian Cucu va vor demonstra ca, in toamna asta, aveti toate sansele sa radeti cu lacrimi. Cortina!

Nu uitati, show-ul incepe pe 25 Octombrie.


bullets

15 Comments

  1. nu e chiar de ras cu lacrimi, dar ar merita. Sper sa ajunga si pe youtube..sau macar torrente 🙂

  2. Cei de la Cafe Deko au reusit sa arate ca putem avea si noi stand-up comedy la fel de tare ca cel din State. Totul depinde de HBO si ce “talente ascunse” gaseste…

  3. Asta seara, au fost (sunt) primele 2 episoade.. Eu unul am rezistat doar primele 8 minute; deloc-deloc comic, cel putin primul participant. Sa ma anuntati daca merita sa ii mai dau o sansa emisiunii.

  4. cica s a uitat 8 minute….adica nu ia placut supa si nu a mai mancat felul doi…..esti tare frate!! pt ca la felul doi a fost somon!!

  5. @dani: deh frate, “supa” a fost mai rea decat “Trazniti in NATO” sau prostii de genul, normal ca nu am mai asteptat dupa somon. La fel cum nu ma uit la 1 film naspa pana la capat doar cu speranta ca poate ultimele 10 min il vor face sa merite.
    Mersi de parere (aia am cerut!), o sa mai gust o portie de supa saptamana asta.

  6. sant de acord cu tine…da nu mai incerca supa…vezi somonu…si daca nu i bun,nu i bun!ca nici mie nu mi a placut ala primu(deloc),da fiind fan stand up,ceilalti m au convins…..si e mare lucru.

  7. doamne groaznic poate fi ala…badea….infernal…cum de ati pus oameni cu umor langa unul catastrofa? ori sant eu prost ori aveti o problema!

  8. Este tare emisiunea , dar nu toti . Cel mai mult mea placut Dragos Pop ( una singura a fost faina de la el , atunci cand a zis intruna FUCK .. nu mam oprit din ras o ora :)) ) si pana acuma miau placut toate de la Adrian Cucu

  9. mah sunt de acord cu voi nu toate sunt amuzante (mai ales mi se par cam naspa alea de la dragos pop) dar unele glume merita ascultate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *