bullets

27 Comments

  1. Chiar nu mai vazusem asa proasta de cateva zilele.Ce rau e sa ai un singur neuron si ala sa fie in hibernare.

  2. Doamne ce rahat. 2 minute din viatza mea s-or irosit uitandu-ma la asta 😐

  3. sunt tare curioasa sa aflu CUM ai ajuns la filmuletul asta obscur….

  4. a¿ Unde ? Cine ? Cum ? E clar ca e facatura..dar as vrea mai multe detalii.. Fulgerica de unde ai adunatºo pe asta aici ?

  5. Lol people…se vede, se aude si se simte clar ca are o incercare obscura de actorie….se prea poate sa fie studenta la actorie, desi…ma rog, in fine, nu se stie.ce e clar e ca e facatura, si ca e regizata.parca se vede la un moment dat unde e intrerupt si reluat.:D

  6. Mă duc să mă arunc în Jiu! Oricum nu mă interesează că au femeile de spus, dar cu atât mai puţin proastele.

  7. hai ca te iert de data asta. dar sa nu te mai prind ca pui pe blog nenorociri si panarame de genu asta ca nu te mai vizitez. O zi buna va doresc

  8. Draga Domnule, numele meu este Lavinia, as vrea sa stiu cine v-a dat dreptul sa publicati filmuletul, productie proprie pe siteul Dvs. Drepturile sunt rezervate. Va rog sa-l scoateti, si tin sa metionez aceiasi optiune si filmul pentru Bunica Margareta lectii depre sex, luate de pe youtube unde sunt postate de aclesi user si postate de Dvs cu embed de pe Trilulilu.

    Va multumesc!
    Lavinia Apostol

  9. Deci refuz sa cred ca vorbeste serios…Bine, e cam evident ca e regizata faza si ca tipa face misto…Se vede ca e actorie si poate nu cea mai reusita dar fatza o cam tradeaza, n-are fatza de proasta careia ii joaca rolul;)

  10. tu lavinia tu.. nu puteai sa astepti sa vad si eu filmu ?:| na ce am pierdut

  11. LAvinia Apostol, un telefon nu ai? vreau sa fac o afacere cu tine. scrie-mi un email macar. ms.

  12. recunoaste-ti ca este ce-a mai celebra fata din romania din ultimi ani ” fata de la pagina 5″, a declasat-o pe “fata morgana”

  13. Bai omule, (asta de-ai postat mai sus) dar unde ai invatat sa scrii asa? 1 propozitie si 3 greseli majore de scriere. dezastru.

  14. hopa, stai ca o “blonda” s-a trezit ca nu merge clipul…fato, ia o cafea, ceva. citeste macar tot inainte de a scrie…fato.

  15. @dxn:
    Am citit tot ce era scris înainte, blondule, şi nimeni nu a menţionat ceva despre faptul că nu ar merge clipul. Scrie doar cine e tipa, cu cine seamănă, ce vrea “Lavinia”, etc.
    Data viitoate când vrei să jigneşti pe cineva sau să-ţi verşi frustrările, ia un Distonocalm!
    Apropo, nu te lega de cei care scriu incorect, căci nici tu nu eşti specialist în a scrie. Cifrele de la unu la nouă se scriu prin litere, paranteza nu se pune după virgulă, nu ştii când se pune semnul exclamării sau punct, fiecare propoziţie începe cu o literă de tipar, după “ăsta” se pune virgulă, deoarece repeţi persoana, ş.a.m.d.
    În două rânduri în care ai criticat, ai greşit cam multe, nu crezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *