Florin din Pipirig este vedeta


Cu o melodie destinata publicului minoritar, versuri de exceptie, doua pitipoance pe fundal, o chitara electrica fara amplificare si un Opel Tigra second-hand, cu doua locuri, in care au incaput sase persoane cu tot cu operatorul, cantaretul a ajuns departe. Pe youtube.

Videoclipul lui Fernando a innebunit internetul, iar linkul cu piesa curge pe listele de messenger. Manelistul a turnat clipul muzical intr-un parc si intr-un bar, unde Florin din Pipirig, alias Fernando de la Caransebes, face show si topaie cu o ritmicitate ametitoare.

agenda.ro

Mda, presupun ca v-ati prins ca este vorba chiar despre minunatul Fernando de la Caransebes, pseudo-manelarul ce vi-l prezentam zilele trecute, urland in stil retard cum ca s-a casatorit. Măi, atat de mult il uraste lumea incat a devenit aproape  vedeta nationala. Youtube, Antena 2, Radio Zu (da, Morar inca se uita pe aici) ne prezinta minunea iar romanii se bucura ca de fiecare data.

Presupun ca asistam la aparitia unui fenomen, comparabil cu fenomenalul Bahoi (chiar, pe asta  l-au invitat si pe la Happy Hour, in caz ca nu stiati) si mai presupun ca 2009 va fi un an productiv din punctul asta de vedere.

Deci, ne-am saturat, vrem cat mai multa prostie si retarzi in tara asta. Astia sunt la moda acum, vrem sa radem de ei,  pai se poate altcumva?

Măi nene măi…:)

bullets

11 Comments

  1. Mda, se pare ca asta ii moda in ultima vreme. Sa ridicam in slavi pe toti retardatii din tara asta, ca asa avem si noi cu ce ne mandri. 🙁 trist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *