Ai castigat mah Loganul ala?

Sunt absolut sigur ca macar o data ati primit  un mail de la vreun nigerian care, chipurile, se plangea ca ta’su a murit si ca nu are cum sa retraga cei 20 milioane $  lasati mostenire, decat cu ajutorul vostru. Sau mailul ala cu “You are the winner” in care vi se atragea atentia ca ati castigat un premiu substantial. Tot ce trebuie sa faceti este sa…

Iata ca unul dintre acei nigerieni este mai bogat astazi cu 400.000 $. Si da, o femeie din Statele Unite a reusit sa cada in plasa acestuia astfel ca, timp de doi ani, i-a tot incarcat acestuia contul putin cate putin.

Sweet.

Ahh, sa nu uit, pe la noi inca umbla treaba cu “Ai castigat un Logan”. Liviu, tocmai a primit zilele trecute urmatorul mesaj:

In urma tombolei organizate de Dacia Groupe Renault numarul dvs.de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DACIA LOGAN Pentru detalii:0761057xxx

Cautati mereu pe Google inainte de a va bucura. Stiu ca voi sunteti cititori inteligenti si sunteti la curent cu toate cele dar incercati sa va tineti familia sau prietenii in garda. Maine, poimaine vine unul la voi fericit ca a castigat un Logan.

Mai stiu eu pe unu’ care chiar pune botul la asa ceva…

bullets

12 Comments

  1. Las ca stiu pe unu care dadea click pe bannere cu “ai un mesaj nou! citesti acuma? da nu”

  2. lol şi io am primit de la una din ceva tara de aia de astea si am cautat pa google adresaa de e-mail si am avzut ca e duma :))

  3. io am sunat la numarul de cosmote din sms-ul pe care l-am primit; doar ca pe la 3 noaptea. o voce somnoroasa mi-a zis ca e greseala, asa ca i-am urat toate cele bune si l-am lasat sa doarma.

  4. Sa inteleg ca cei $ 120.000, trimisi doamnei Asaru de la nu stiu ce banca din nu stiu ce stat african i-am pierdut si nu voi deveni multimilionar?!?!!? :))

    Ma intreb cum de este posibil ca cineva sa creada in asa ceva, iar daca tot crede, cum de este in stare sa mai si trimita bani?!

    🙂

  5. a fost un serial britanic… Hustle…
    merita vazute cele 4 sezoane;
    ideea e ca profita pe seama lacomiei; o replica din film era “Find the people who want something for nothing… and give them nothing for something.”

  6. Daca au fost atatia care s-au aruncat la escrocheriile alea de tip Caritas, nu e exclus ca sa fie si multi in epoca on-line-ului care sa fie atat de papagali…
    Prostia se plateste. 🙂

  7. Scamurile is bazate pe prostia oamenilor

    Atat timp cat uni is prostio de bubuie da au net o sa mearga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *