Duelul penibil al anului

Sincer, cel mai penibil duet vazut in ultimii ani: celebrul si proaspata fetita, Naomi featuring nu mai putin celebra, Nikita.

Daca acum ceva vreme se paruiau prin garsoniera OTV-ului (veti vedea mai jos scena), acum rag si striga impreuna pe drumul succesului.

Yuck!



Si paruala:

bullets

16 Comments

  1. Penal…oricum fac parte din scursurile societatii amandoua. Ce sa le ceri? E si vina noastra poate atat timp cat avem politicienii asa cum Ii stim, ”vedetele” pe care le promovam. Inseamna ca romanii in general au probleme. Si domnul ”Carpatos”, ca asa i-a zis Naomi, cred ca e satul pana peste cap de exemplare de genu’. Si asta inafara de ”Noapte albastra” mai canta altceva ? E aiurea rau de tot tipul. De fapt Naomi nu mai e barbat(n-are cum), dar nici femeie…

  2. oare unde e legea compensatiei? langa o femeie urata ar trebui sa fie una frumoasa. dar uite ca aici nu funcioneaza, doua ….. , ma rog, ala/aia e femeie sau barbat?

  3. Of…ce mă enervează Antenele că o dau în O TV, eu mai trec pe la Antene decât când e Mircea Badea şi Răzvan şi Dani

  4. Sa moara China, ingerul Naomi are voce mai buna decat femeia barbat Nichita! Dar ma mir ca mutulicii de langa ei au rezistat cu stoicism.

  5. Fulgerica tu sigur te ai indragostit de NIKITA :)) , oare tu ai voce mai buna daca zici ca a fost un duet penibil ?

  6. Am o voce buna, garantez. Doar la inalte nu stau prea bine. Ask my friends. 😀

  7. Naomi… nu e cumva “tipa” de la Megastar? 🙂
    I-au dat imediat cu tifla dupa primele 2 versuri :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *