Voi ce consola preferati?


Daca ar fi vreodata sa-mi trag vreo consola atunci sigur m-as indrepta spre Nintendo Wii. De ce? Tocmai pentru ca e inovator si vine cu o tehnologie noua pe care nu am avut ocazia sa o testez vreodata, plus ca gameplay-ul oferit nu poate fi comparat cu nicio alta consola de jocuri.

Bine, este o parere personala si formata in timp. De ce nu ma atrage un Sony PlayStation 3 sau un Xbox 360? Pai, majoritatea jocurilor ce ruleaza pe acestea se pot juca pe PC doar ca nu la aceeasi calitate, desigur. Cum febra jocurilor mi-a pierit o data cu inaintarea in varsta (sunt batran mah), Wii-ul devine interesant, mai ales pentru ca imi ofera ocazia ca pe langa distractie sa fac si un pic de miscare. 😀

Totusi, sunt interesat de parerile voastre – pro si contra – asa ca sunteti obligati (sic!) sa raspundeti la un sondaj si eventual sa explicati intr-un comentariu si de ce ati ales varianta cutarica. 😉 Thx!

Ce consola preferati?

View Results

Loading ... Loading ...

P.S. Daca nu aveti timp sau preferati sa votati alta data, gasiti oricand poll-ul la sectiunea “cine ma citeste“.

bullets

31 Comments

  1. Wii e fain, dar in grup. Eu nu m-as apuca niciodata sa joc tenis sau bowling in casa singur.
    Xbox 360 e tun ca se poate moda, dar e mai batran cu un an fata de PS3 care vine cu wi-fi si blu-ray.
    PS3 nu se poate moda, dar m-ar atrage mai mult fiindca am deja un PSP cu care pot sa fac legatura.

  2. acsel – Am uitat ce inseamna “moda”. Adica cum? Se crackuieste?

  3. Xbox 360 doar pt Halo 3 :X:X:X. Asa mult ma atrage jocul Halo… abia astept sa-mi permit un xbox 360 sa ma pot juca non-stop :D. Eh imi trebuiesc ceva luni bune sa strang bani pana sa imi permit un xbox 360 din alocatia mea. 🙁

  4. Eu am wiiiiiiii si e suuuuuuuper. Joci o ora tenis si esti rupt in doua. Nu am avut niciodata pana acum febra musculara in tot corpul de la jocuri video. 😀

  5. Xbox. Wii e amuzant exact o luna dupa care nu-l mai atingi. Iar daca vrei jocuri de grup nu exista lucru mai misto decat Rock Band sau Scene it pentru Xbox. 😉

  6. matei, ai dreptate….

    si eu am un Wii, si se pune praful pe el deja, si am bagat o gramada de bani in el…

    as vrea sa-l vand, dar cine mai cumpara console, in vremuri de criza ? 🙂

  7. cel mai tare este wii-ul
    dar daca nu ai cu cine sa te joci te plictisesti repede. eu il am de un an, la inceput m-am jucat si eram entuziasmat dar dupa o luna doua plictisit de el. in afara de wii play nu prea ai ce sa te joci. acum am vazut ca au aparut doua jocuri cu star wars in care te poti bate cu sabia. suna foarte interesant si pentru aceste doua jocuri o sa il montez iar (acum este in cutie).

  8. wii-ul meu împlineşte un an în Decembrie.
    Este modat şi am o colecţie de 20 de jocuri. Nu sunt înebunit după jocuri pe calculator(sunt din generaţia red alert 2 sau Heroes 3).
    Distracţia este garantată când pune mana prietena pe consolă. La box e dementa si la badminton mă ascund după canapea ca sa nu o iau in freză.

    Daca esti maniac si vrei jocuri de ultimă generatie cumpară PS3. Dacă vrei distracţie cumpără WII

  9. wiiiiiiii! 😀

    am avut febra 3 zile dupa ce am jucat baseball si tenis :))

  10. Si eu am votat pt vii, pt experientza aparte care o ofera fata de alte console, dar prefer sa am febra musculara de la sport “pe bune”… nu se compara o partida de squash cu nimic 😀

  11. sunt curios ce camera ti’ar trebui sa joci un fifa pe wii 😀

  12. Eu aleg PS3, cand mi l-am cumparat eram indecis intre el si xbox 360 dar Metal Gear Solid si God of War au inclinat balanta inspre ps3 si acum sunt foarte multumit de el.

    Cel mai ieftin Blu-Ray player de pe piata, silentios, nu are probleme gen RROD, doar cu blocul optic se intampla la unele console sa se strice si multiplayer online gratis.

    Cat despre WII, toata lumea are impresia ca e inovator, ca e minunat etc. Tin sa va dezamagesc, inafara de wii sports si alte cateva jocuri exclusive restul sunt mizerii, practic in 2-3 luni termini toate jocurile bune. Sa nu uitam nici de grafica din generatia veche, veti spune ca nu conteaza dar daca vrei sa iti iei consola ca sistem principal de gaming nu are rost sa iei wii.

    Daca tii la buzunarul tau si totusi vrei o consola din generatia curenta recomand un xbox 360 arcade, are tot ce ii trebuie unui incepator si se gaseste la 600-700 RON in magazin.

    Cat despre ce ai spus tu fulgerica in post, ca nu are rost sa iti iei consola fiindca toate jocurile ruleaza si pe PC, tin sa te contrazic. Pe PC jocurile vor avea grafica superioara daca detii un PC de ultima generatie, ai fi uimit sa vezi cat de slab e hardware-ul in x360 si ps3 si ce poate sa scoata datorita optimizarii. Cu gameplayul de multe ori PC-ul o sa o dea in bara, acum imi vin in minte doua exemple, Dead Space si Devil May Cry 4 care din ce am inteles au un control oribil. Pe langa toate acestea se mai adauga si diferitele exclusivitati de pe console care ori nu vor vedea lumina zilei pe PC ori o vor vedea la mult timp dupa aparitia acestora pe console.

  13. Dude, am Wii. Super tare 🙂 Jocurile pe care le-am jucat: Top Spin 3 (tenis genial), PES 2008 (fotbal super tare), Zelda (hehe :P) si evident, Wii Sports si Wii Play. Consola e geniala, exista jocuri foarte faine, dar scumpe. Diferenta de pret e foarte mare intre jocuri foarte bune (gen PES, Top Spin — peste 50 EUR si jocuri de duzina — 20 EUR). Si uita de modding daca iti cumperi consola din Romania, nu se poate face inca (si asta e valabil de juma’ de an).

  14. mai, dar aproape toti sunteti cu wii. Eu aleg playstation3.CLAR. l-am avut si e super misto

  15. am xbox 360 si mi-a aparut niste dungi pe ecran negre in timpp ce joc in meniu e lacrima asta se intampla numai in timpul jocului …..so cred ca e inceput de “RRod” fuck man why me …….defapt toti o patesc xbox360 e chinazarie curata (am aflat dupa ce l-am desfacut sa ii schimb pasta termica) si cat “l-am ridicat in slavi” ca e super ca e cel mai tare grafic vb …….ce sa zic PS3 e cea mai adevarata varianta pentru gamerii adevarati plus ca sunt de parere ca grafic sunt mari inclinari de balante si de o parte si cealalta (xbox360 vs PS3) tehnic xbox360 ar fi superior grafic nu cu mult dar din ce am vazut sunt la fel in jocuri miscarea e mai reala in PS3 …..asa ca nu luati xbox360 daca vreti sa jucati mult timp jocuri plus ca PS3 e de viitor cu procesorul CELL e minune tehnologica fratilor .,…

    Detin xbox360 modat peste 70 de jocuri
    data fabricatie 16.09.2007 consola are HDmi si face parte din cele cu “eliminarea pb overheating cooler suplimentar Gpu”
    data cand a crapat 27.09.2008 e graoznic frate adica nu se poate asa ceva …….bani aruncati

    Nu cumparati xbox360 oricare model ar fi el (a mea e Elite)

  16. de azi sunt fericitul posesor al unui xbox 360 60gb… ma duc sa il bag in priza acum 😀 😀 😀

  17. Eu nu am nici o consola dar as vrea sa achizitionez una.SUnt un pasionat al jocurilor Sport gen Fifa 09-jocul meu preferat sau Nba live 09.Am un TV sony plat 4:3 si as vrea sa va intreb ce consola ar fi potrivita.Eu m-am gandit la un xbox 360 arcade.Acesta ruleaza fifa 09?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *