CeRecomand.ro

O recomandare de la un cunoscut, care nu ar avea nimic de castigat sau de pierdut , este de multe ori mai mult decat necesara. Dar nu te poti apuca sa suni la toata lumea pentru fiecare cumparatura, e mai simplu sa intri aici si sa vezi ce scriem noi si echipa noastra. Recomandam ce, si mai ales cum ne-am dori sa ne recomande si noua altii diferite lucruri.

CeRecomand.ro este un proiect initiat de Cabral dimpreuna cu o echipa de entuziasti. Echipa este formata majoritar din bloggeri cu mult timp liber si pofta de scris care stau intr-un fel la dispozitia voastra. De ce zic ca “stau la dispozitia voastra”? Pai fraza e logica: voi cereti informatii, ei sunt acolo sa va ajute.

Fie ca vorbim de un loc romantic in care doriti sa luati cina cu persoana iubita, fie ca vorbim de achizionarea unuid telefon sau camera foto, Cerecomand.ro vrea sa va satisfaca orice dorinta. Deci in caz ca doriti vreo recomandare, cautati un anumit lucru sau pur si simplu sunteti curiosi de ce recomanda baietii acolo, sunteti invitati sa intrati pe Cerecomand.ro.

Initiativa este laudabila, felicitari celor implicati.

bullets

6 Comments

  1. intr-adevar f buna ideea!daca nu esti sigur ce produs sa alegi ,dar esti interesat sa achizitionezi.Sa zicem un mobil ultimul racnet ,accesezi cerecomand.ro si mergi la sigur deoarece produsele recomandate sunt testate in prealabil 😉
    felicitari tuturor din echipa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *