Email notifier – un gadget pentru “la birou”

Un pliculet simpatic ce se conecteaza la contul de e-mail pentru a te avertiza atunci cand primesti un mesaj nou. Fiecare e-mail primit este asociat cu diverse sunete si leduri colorate. Functioneaza cu: Gmail, Yahoo Mail, Outlook, Outlook Express, ISP cu serviciu POP3 disponibil.

Am primit de la Usbmania pe post de cadou de Craciun, acest gadget . Dupa ce m-am jucat cateva minute cu el am tras urmatoarele concluzii:

1. Este foarte usor de instalat. Se introduce intr-un port USB, se baga si cd-ul iar in cateva secunde se instaleaza softul fara de care nu prea poti sa te bucuri de produs. 😀

2. Am folosit un cont de gmail la care micul gadget s-a conectat fara probleme.

3. Culorile folosite difera de la verde deschis la rosu aprins, asta in functie de numarul total de mailuri din Inbox sau (se poate seta) numarul de mesaje noi.

Verde – Inbox Gol, rosu – Inbox full,  galben – Inbox plin pe juma’, albastru – mesaj nou.

4. Ideal pentru cei ce lucreaza la birou si iau pauze dese. Cand te intorci de la tigara sau din pauza de masa, iti poti da seama imediat daca ai primit vreun mail de la sefu’, doar tragand cu ochiul la cutiuta de pe birou. 😉

5. Colegii vor fi invidiosi. 😀

Produsul se gaseste pe Usbmania.ro la pretul de 77 Ron, mai exact aici. Personal, l-am oferit deja lui Liviug caruia ii multumesc pentru aportul avut la designul acestui blog.

Intr-o alta ordine de idei, va urez inca pe de’acum succes in goana dupa cadouri.  😉

bullets

13 Comments

  1. Interesant gadgetul, dar există metode mai bune de a fi avertizat că ai un mail nou. Eu când nu sunt la birou folosesc ipod touch-ul de exemplu. Cred că, cu un astfel de gadget te joci câteva minute şi după îţi dai seama că e totalmente inutil:
    1. dacă ai mai multe adrese de mai nu vei ştii pe care ai primit mai
    2. nu ştii de la cine e mail-ul, poate fi important sau nu, tu vezi doar o lumina
    3. poate fi destul de deranjantă lumina lui pentru restul colegilor, care nu sunt interesaţi când tu primeşti mail

  2. @Silviu – lumina nu e deranjanta pentru ca nu vorbim de un bec. Trust me. 😉

    – Din punctul meu de vedere, gadgetul este recomandat a fi folosit doar in combinatie cu o singura adresa de mail. Aia de la munca, logic.

    – cat despre Ipod – nu ma pot exprima, nu am folosit. 😉

  3. sincer nu cred ca e o soluţie practică, la un loc de muncă se primesc foarte multe mail-uri zilnic, cu o aplicaţie gen Outlook de exemplu mailurile se pot sorta, unele sunt lucruri informative, altele sunt referitoare la mobilitatea internă, altele diverse confirmari, etc.

    Idee e ca un astfel de gadget e inutil, e poate ok pentru copii mici, practic nu-ţi oferă nici un fel de informaţii despre cât de important e mailul, iar sunetele sunt degeaba. Dacă te afli în faţa compului vezi din alertele programului de mail dacă ai primit mail, iar dacă eşti plecat nu mai auzi nici un sunet.

  4. Parerea mea personala esta ca gadgetul este destul de util pentru ca eu personal mai stau cu castile pe urechi muzica tare, primesc un mail cu proiect si de multe ori shefu urla la mine vezi ca ai mail si degeaba, dar asa sa facut albastru pac pac verific mail-ul si ma apuc de treaba si bineteles nu numai in acest caz este de ajutor! Asa ca ai multumesc lui bullets adica Paulica pentru cadou si in legatura cu design-ul paulica stai pe aproape si fi cuminte ca vine moshu cu un christmas edition!!!!

  5. sa fim seriosi, 80 de roni pentru un bec care se aprinde cand primesti un mail plus 20 de roni (probabil) transportul… aberant de mult pentru ceva ce ar TREBUI sa faci in mod normal: sa-ti verifici mailul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *