bullets

17 Comments

  1. Am mai vazut astfel de video-uri pe youtube, in care se schimba decorul de 7 ori.
    Trebuie ceva talent pe actorii aceia, concentrare,in timp ce lumea schimba mobilierul pe acolo. :))

  2. interesant clipul, daca ar fi si cele din romania macar aproape de nivelul acestuia probabil ca ar reusi sa atraga atentia soferilor in privinta motociclistilor, ca si acestia sunt participanti la trafic

  3. Măi copii, nici unul de aici nu merge cu bicicleta printre maşini ca sa ştie care este diferenţa.

    Păi un biciclist care merge in trafic nu scoate nici un zgomot (deci mai greu de observat) şi în plus un ciclist se strecoară mai uşor printre maşini, iar in aceste situaţii e de preferat să fim uşor de sesizat .

    Şi mai e o chestie, 90% dintre motociclisti poarta casca si deseori chiar costum de protectie, pe când 90% din biciclişti nu poartă cască.

    Deci cu atât mai mult trebuie să se uite cineva si după noi.

  4. @ Cristi
    Este datoria ta sa te faci vizibil in trafic. Daca o sa pedalezi in punctul mort al masinii o sa o iei peste bot. 90% dintre biciclisti nu poarta casca? Prostia lor.
    Sunt biciclist si sofer. Nu ies niciodata fara casca pe cap si port echipament care ma face vizibil in trafic.

    Revenind la subiect. Filmuletul este excelent. Din pacate publicul tinta nu este pe acest blog. Idiotii cu 4×4 pot fi gasiti pe forumuri de manelisti.

  5. Nu am vazut nici o diferenta. Mi’am dat seama doar dupa ce au aratat ei. Interesant.

  6. bine da alat cand iesi din intersectie si te loveste un ciclist cu 10 la ora si u o greutate de in jur de 100 de kg.. si altai cand te loveste un motociclist cu o viteza de “50” la ora cu o greutate de in jur de 300 de kilograme…. dar oricum si biciclistii trebuie observati ..tot fiinte vii sunt si pe bicileta si la ei se rup mai usor oasele..pt ca eu nu am vazut biciclisti cu geci de piele cu prostectii pt coloana coate si cizme cu prtoetctii pt inceietura degete etc..ei poarta haine stramtedin matase…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *