Burger King Whopper Virgins

Vorbeam aici despre cum cei de la Burger King folosesc taranul maramuresan pe post de cobai intr-un experiment de-al lor. Astazi putem vedea un documentar interesant de aproape 8 minute si tot pe aceeasi tema doar ca, dupa cum veti putea observa, experimentul cuprinde si alte natii.

Scopul lor nu este sa ne faca pe noi de ras in mod special ci pur si simplu doresc sa observe reactia acelor oameni ce nu au auzit vreodata de junk food & shit.

bullets

8 Comments

  1. “….observe reactia acolor oameni ce nu au auzit….” :)) te-ai grabit 😛
    dragut documentaru , l-am vizionat pana la sfarsit xD

  2. mi-e mila de saracii tarani.. iti dai seama ca mai vor.. si nu prea mai au de unde cumpara inca unu…

  3. Oare in Romania chiar nu exista oameni care sa nu fi auzit,vazut sau gustat asa ceva?

  4. Cam naspa ‘experimentul’ asta, eu le-as recomanda niste mamaliga, o slanina cu ceapa si branza de oaie MADE IN ROMANIA 🙂

  5. sa-i f.u.t. in toate orificiile de imbecili cu hamburgherii lor. Daca reclama era facuta pe seama americanilor firma era data in judecata din oficiu si nu primea licenta de functionare sau i se retragea, ca atenta la onoarea de natiune libera si democrata. C.a.c.a-m-as pe reclama lor de cretinoizi! Idiotii de americani nu stiu sa desfaca o sticla daca nu scrie pe capac si se cred in stare sa dea lectii de civilizatie altora. Numai oamenii primitivi mananca din mana, restul popoarelor folosesc cutit si furculita, chiar si din plastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *