bullets

15 Comments

  1. tu esti ala care sprijina aducerea de jeguri cu 1000 euro din germania sau orice alt stat care s-a saturat de gunoaie ?!

    ca tariceanu are probleme cu Citroen e alta problema ! DNA-ul sa isi faca treaba !

  2. Tu cu vaca.. nu toti au bani sa-si cumpere un logan nou! Asa mai bine dai 1500-2000 de euro pe un golf 3 care totusi e masina bunicica decit sa ia o dacie 1310 :)) sau alt jeg care a fost hamalit pe drumurile noastre!!! Asa ca mi se pare o mare porcarie sa dai inca 1 data pretul masini pe o taxa abuziva!!!

  3. Ala care are doar 1.500 de euro sa faca bine sa mearga cu autobuzul sau pe jos. A…o sa spuna toti ca numai sarantocii merg pe jos!
    Ce oroare!!!! El este un bogatan care vrea sa isi “traga” o masina “bengoasa” cu 1.500 euro si statul nu il lasa. Nici o problema, de banii aia isi ia un telefon bengos + o plasma si se scoate(poate ii ramane ceva maruntis si pentru o geaca cu D&G)

    Cred ca Fulgerica a postat filmuletul pentru ca era interesent carnatul de masini noi. Nu mi se pare un manifest pro sau contra taxa auto.

  4. Da,dragut. Dar acolo unde se duc acele masini,salariul minim pe economie nu e 150 € . Asta e diferenta…

  5. @Ovidiu – exact, carnatul e impresionant, ele subiectul.
    @be – multumim de precizari.

  6. tariceanu e aiure,dac s scoate n mai are el vanzari la trocile d dacii,e un gunoi stadal

  7. bai Ovidiu, tu esti ruda cu Tariceanu ??? … mashina ti-o iei shi din nevoie … cara tu marfa cu autobuzu desteptule !!! auzi la el plasma si D&G … trezestete omule … nu toti ascultam manele si cumparam mashini noi ca tine probabil shi dobitocu de Tariceanu

  8. @alessio, “vine si eu” cu tine o statie sa le-o dam la bot astora cu fumuri in cap ce urla pe blog-uri “cumparati-va masina noua”.

    Inca nu l-am intalnit pe ala care sa ma contrazica fata in fata si sa ma faca in toate felurile ca sunt impotriva lui Tariceanu’.Toti hapciupaliticii urla doar pe blog-uri. Fata in fata s-ar trezi cu o lopata in bot de la mine.
    Toti se lauda ca vai domane ce si-au rupt ei spatele cu munca sa-si ia un Q7, M5 si alte “aspiratoare” de genu.
    Si eu imi rup spatele +ochii la propriu cu munca stand peste 10 ore in scaun pentru ca asa e munca de programator si tot nu imi permit o astfel de masina in afara de pocnitori.Si decat sa iau un logan, prefer sa zicem o Mazda MX3 care face loganu-l si pe jante.
    De fapt orice masina face loganul din orice punct de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *