Messin with a guitar sound

I make music because it’s fun. I play by ear (since I was very young), never stuck with lessons, and mainly try to write my own stuff. I prefer not to sample when making my music, but that’s not to take away from the talented folks who produce cool stuff by sampling.

Keyboard #1: Korg Triton LE
Keyboard #2: Yamaha Motif XS8
Software: FL Studio 8 (formerly Fruity Loops)

Deci tipul asta are niste talente iesite din comun. Veti vedea imediat despre ce anume vorbesc, cert este ca mai multi prieteni l-au proclamat astazi “zeu” in timp ce imi dadeau linkul cu filmul de mai jos. Are 3,5 milioane views, inseamna ca reprezinta ceva, nu? 😀


[thx to 3r00r, mek, meecka & george]

bullets

16 Comments

 1. bai deci e genial omu’ !!!
  prima data am crezut ca se joaca acolo cu clapele…cand am vazut ca mai are videos si un CD scos…damn. Mi-a fost rusine ca nu l-am crezut prima data ca e pe bune.
  Genial!

 2. fulgerică, vezi că ai o mică eroare la blog: pe fiecare pagină îmi descarcă automat un banner Xgeneral125x125Fulgerica.swf.

 3. Ronald Jenkees. ma bucur ca ai scris despre el. Merita mai multa publicitate

 4. Victor, ai incercat pe mai multe browsere? La mine si la altii e ok…

 5. Compozitia e foarte buna, dar clapele strica din efect. Sunt multi chitaristi care ar putea canta asta pe bune 🙂

 6. E fff tare tipu…..ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad si sa-l ascult la tine pe site. Cu ocazia asta am vazut si celelalte videoclipuri de pe youtube si mi-am luat si albumul care se intituleaza “Derty” si a iesit anul trecut (2007)…..cu siguranta voi avea o revelatie…..tipul chiar merita toate laudele….bravo lui…..:)

 7. Bai dar vad ca multi dintre voi il stiti, eu cum de nu am auzit de el? 😀

 8. e superb. Cred ca omul sta cam mult in casa pentru ca pare cam retard altfel. Dar asta nu mai conteaza

 9. da da da !!
  tipul e proclamat zeu la mine in sat !

  PS: [thx to 3r00r, mek, meecka & george] baietzi faini ! 🙂

 10. da da mek asa ia tu tot creditul :))), da blts toti stiau de el , care este .da intradevarul omu iubeste muzica , in curand o sa il vedeti cu timberland cu siguranta.Acuma in decembrie sper ca pana de craciun sa isi scoata si al 2-lea album care o sa contina si piesa asta 😀

 11. Intr-adevar, un adevarat talent. Spre rusinea mea nici eu nu am auzit pana acum de el 😀

Comenteaza: