Posesorii de Dacie vor sa conduca serpuit


Scuzati-ma, sunt sigur ca multi dintre voi au Logan insa, bre, ce-i cu ideile astea? Un forum de oameni un pic bolnavi cu capul lasa sa se scurga pe internet urmatoarele:

Unu:

Nu imi place sa merg cu masina drept, ci usor serpuit. Asta imi da o senzatie placuta. In plus, daca merg serpuit, cind virez de multe ori se intimpla sa am volanul usor cotit spre directia dorita, si atunci economisesc miscare, imi este mult mai comod si mai usor sa virez.
Miscarea de serpuire este usoara – ca pestele in apa, ceea ce imi face stilul de condus mai flexibil si mai fluid, in orice moment sint pregatit pentru orice manevra – keeps me on my toes. Acest stil de condus mai are avantajul ca creeaza spatiu in jurul meu, conduc mai aerisit si mai relaxat, am spatiu de manevra.
Intrebarea mea este daca acest stil de mers serpuit, ca pestele in apa, dauneaza cu ceva masinii. Oare se uzeaza mai mult? Si daca se uzeaza mai mult, in cit timp voi avea probleme?

Deci sa intelegeti: omul merge pe o singura banda deci nu le taie insa conduce nu drept ci usor “serpuit” adica nah, cei din spatele lui ar trebui sa faca la fel sau ia sa vedem ce zice alt mandru posesor de cont pe acel forum:

Mie unul nu-mi place. am incercat o singura data sa conduc asa de la Arad la Deva si cand am ajuns in Deva (pentru cine cunoaste drumul) se facuse o coloana de idioti dupa mine care dadeau flashuri ca taranii. Am oprit sa ma pis la McDonalds si sa beau un brifcor de la dozator si cand am iesit in parcare am gasit Loganul zgariat cu cheia “M..e Boule”, si stergatoarele date peste cap…

Oare de ce i-au zgariat masina? Hmmmm…dar stati, sa urmarim inca un sfat:

As indrazni sa sugerez ca mersul serpuit este benefic, iar cel zigzagat nu. Sa ma explic: serpuiala induce eventualilor pasageri o toropeala placuta, care le va aminti de copilarie, mai exact de periada in care erau leganati de parinti. Acesta in sine este un lucru care-ti aduce zambetul pe buze, indiferent daca esti poet sau mafiot. Deci toti pasagerii vehiculului in cauza vor debarca la destinatie arborand un zambet placut, ceea ce va duce la scaderea frictiunilor in interactiunea cu semenii lor.


Toate acestea le puteti gasi pe un forum de real interes, aici.

Bonus: Ahh sa nu uit, recomandati-i acestui om o caciula electrica. Are probleme cu incalzirea in Dacie… – link

[thx to keeekeees]

bullets

28 Comments

  1. ok, hai sa vorbim serios un pic. Condusu sherpuit CHIAR DAUNEAZA GRAV FMM DE IDIOTI (nici nu-mi explic de ce ai vrea sa conduci asa), v-a zis voua instructoru auto sa mergeti sherpuit ca iti da o senzatie placuta ??? atunci ma boule – -“Acest stil de condus mai are avantajul ca creeaza spatiu in jurul meu, conduc mai aerisit si mai relaxat, am spatiu de manevra.” sa te vad ce faci cand te opreste politia sa vada daca esti beat si sunt curios ce explicatii o sa le dai !
    Acu mai in gluma.. nu vreau sa cred ca suntem asa de retardati incat sa inventam un stil de condus.. e ca si cand mergi pe jos.. hai sa mergem sherpuit ca da o senzatie placuta… omfg

  2. Avem noi “redneck”-ii nostri, dar tre sa avem si simtul umorului. Nu stiu cate din replicile de pe forum sunt “reale” 🙂

  3. ….¨serpuiala induce eventualilor pasageri o toropeala placuta, care le va aminti de copilarie ¨_NICI EL NU CREDE CE SPUNE FRATILOR!
    ¨Serpuiala¨…Adevarul e ca exista oameni care habar n-ai cum ai putea sa-i clasifici….
    Hai cu serpuiala,cu urcatul pe borduri, hai sa conducem in sens invers, fara lumini noaptea ca doar e destula de la luna, hai sa trecem toti pe rosu , care cum vrea, doar toti ne amintim de copilarie nu?

  4. Sick dude…

    Oamenii astia au o problema. Noroc ca nu-s la conducere .. ca aveam strazi marcate … serpuit….

    EDIT: In unele locuri chiar e marcata serpuit strada.. oare are legatura cu ei sau cu niste muncitori gen Dorel ?

  5. the joke is on you, tot topicul ala e la CATERINCA, impreuna cu altele 😉 Ati muscat-o TARE!

  6. “Cred ca toata treaba este sa se respecte niste reguli, chiar si la mersul serpuit. De exemplu daca toti merg cu sinus si tu te apuci sa mergi stil cosinus – atunci e nasol pentru ca exista un risc mare de accident. Trebuie ca toata lumea sa respecte un sinus, doar ca trebuie sa existe o mica defazare. De fapt, nu defazare, ci mai degraba 0+sin(x), 1+sin(x), etc. Unde 0,1,… sint masinile.”

    sau

    “si eu merg serpuit chiar din timpul scolii de soferi. A observat si instructorul acest comportament si a zis ca-i un talent natural destul de rar si ca ar trebui sa profit de el.”

    Si eu zic ca e o caterinca totala intre ei..si ca e o gluma pe bune…din pacate unii oameni nu au atat simtz al umorului…la fel de dezvoltat ca cei de pe acel forum.

    toata muzica e trance:))

  7. “ca sa obtii serpuirea in mod natural si fara sa mai trebuiasca sa mai tragi de volan – poti umbla putin la directie pentru a obtine un joc “natural” in coloana de directie.” =)) Topicul ala e un fel de 4chan romanesc. Foarte foarte reusit :))

  8. buey e bestial topicu ala!
    caterinca la maxim cum n-am mai gustat de multisor 😛

  9. Hahhahaha…astia de pe ce planeta au aterizat? mare ti-e gradina Doamne…multi prosti au sarit gardul. Faza e ca pe astia chiar ii gasesti pe sosele…trist…

  10. Îmi place că ăştia au nişte păreri de specialişti. Adică, dom’le, nu se şerpuieşte aşa oricum. Trebuie să ai o anumită mişcare, e o anumită tehnică. Cred că toată şmecheria stă în poignet, ca la tenis. Totul ca să obţii o “toropeală plăcută”, care-ţi va aminti de copilărie. Genial!

  11. E mai bine dacat sa mearga taras, sau sa mearga rostogolit..
    Desi mersul serpuit poate degenera in una din metodele mai sus mentionate..:D

  12. mah, dar sa doarma (eventual la volan) sherpuit nu s-a gandit nici unul ?!?!?

  13. voi habar nu aveti ce spuneti….ati incercat vreodata???….e suuuper….e de nedescris…mai ales la viteze de peste 80 km/h cand masina intra mai rapid in rezonanta….e foarte placut….oricum recomand pentru cei ce vor sa incerce sa porneasca de la viteze mici….si sa creasca treptat viteza….si sa nu fiti descurajati daca va iese zig-zag si nu serpuiala….chestia asta trebuie timp pentru perfectionare….si chiar talent…nu oricine poate serpui corect….

    aaaa….si am si un mesaj pentru patrupedele de pe acest blog…incecati sa va pastrati parerile imbecile pentru voi….pe mine ma dispera oamenii care se uita la coperta unei carti si apoi isi dau cu parerea despre continut….e chiar aiurea….ceea ce vreau sa spun este ca nu poti judeca un om dupa masina pe care o conduce…si daca faci asta inseamana ca esti un om de gunoi…care tine mai mult la imagine decat la continut…..si aici ma refer la o replica data de un individ ceva mai sus…..si anume “Taranu cu dacie … e cel mai prost animal …”…..daca folosim acest principiu pot sa-mi dau si eu cu parerea si sa spun ca toti cei care joaca biliard au mamele catzele…..si cei ce joaca pe bani au fost rezultatul dragostei dintre 2 travestiti ;)…..ce zici de asta domnule “biliard pe bani”….ca tu esti tare grozav…am dacie….si?…care-i problema ta?

  14. Apreciez ca nu stiti topiurile facute la bascalie si credeti orice :)). Drum bun si mergeti serpuit.

  15. vai mama ta de bloger inteligent. tu chiar nu ai simtul umorului?? nu te doare prostia?

  16. multam de link, de mult voiam sa conduc serpuit in mod profesional…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *