Razbunarea lu’ Tolea si un tomberon

Chiar, ce tot aveti domnule Dan Diaconescu cu maestrul Tolea? De ce-l deranjati mereu? Ati terminat serialul Elodia iar acum, dupa ce ca ati ajuns la episodul 35 din “Diana”, indrazniti sa-l deranjati iar? De ce? Ce legatura are cu noul caz?

Lasati-l domne’ in pace (Bai, ce urmeaza? Da-mi un pic scenariul sa vad….). Ah, Toleo, baga-l pe micut in tomberon.

Hai ca ne scoatem de-o audienta! Sic![via blogatu]

bullets

19 Comments

 1. wooow!! de unde o fi luat tomberonu??? buna intrebare… acu o sa faca 10 emisiuni pe tema “DE UNDE O FI LUAT TOMBERONU??” pacat ca nu l-o bagat in tomberon merita!!

 2. Nu era mai simplă răzbunarea dacă-i arunca o cărămidă în luneta mașinii ? … Da’ asta nu aducea audientă !

 3. Nu ma uit pe OTV!, dar mi se pare cel mai mare atac la libertatea de expresie, si mi se pare hilar, ca voi, partcipati la aceasta marsavie alaturi de nemernicul TOLEA.
  D’aia avem traiul pe care il avem, ne compalcem in astfel de gesturi, si culmea mai si apaludam!
  Avem tara pe care o meritam!
  Daca cuiva nu-i convine acel canal de tv. are o telecomanda la indemana.

 4. pentru plans, daca ne spui si noua numele tau complet si ceva date personale, asa ca sa te acuzam si noi de viol, omor, alte chestii ……..toate pe un post public de televiziune, am convingerea ca vei fi foarte multumit si relaxat.

 5. Teatru la microfon ! 🙂 As crede in astfel de comedii numai daca l-as vedea pe Tolea arestat, dupa o asa agresiune.

  Ghici, cine se joaca de-a soarecile si pisica ? 💡 Si de ce ? 💡

 6. Hai sa fim seriosi.. e prea pe fata ca e regizata. Si ce e mai culmea, cu toate ca stim asta, are efectul scontat (adica publicitate)..

 7. cand nu gasesti un film de comedie, dai la Otv si poate prinzi vre-un circ cv cu arestari in direct :))
  ce intrebare tampita “DE UNDE O FI LUAT TOMBERONU???”
  WOW !!! SELGROS, PRAKTIKER, CARREFOUR, REAL etc :)) doamne ce bou cu telescaun

 8. Doamne!!!! Luat-va de mana cu Tolea . In tomberon meritati sa stai cei ce tin partea cestui tambel, si apoi sa mergeti la Diaconescu asta prost sa va caute! Ha! Ha! Ha!

 9. Sistemul de invatamant cretin din ultimii 18 ani isi arata, in sfarsit, roadele. Generatii de ratati au invadat asa-zisa presa, in numele sfintei “libertati de expresie”. Nu stiu sa se exprime corect dar ne dau lectii de “libertate…” Shit! TOLEA ar merita un premiu national pentru faza asta! dd si cocina lui ar merita aruncati la tomberon!!! Nenorocirea e ca nici mafcar nu sunt …reciclabili!

 10. lol frate qm sa faci aja cva? thoamn` :))=))….. e nebun de`a binelea Tolea asta……moldo asta :))=))…. ce fel era imbracat :))=))…..~!!!!!!!

Comenteaza: