Giovanni Becali face spume si arunca cu microfoane


Giovanni Becaliliiiiiiiiiiiiiii:

“Eşti un fraier, eşti un fraier de te caci pe tine. Te caci pe tine de ‘deştept’ ce eşti! Eşti un prost! Eşti un prost de te caci pe tine! De-aia te ‘ia’ toţi la mişto, prostule! Eşti un vagabond şi eu nu am ce căuta la masă cu vagabonzii! Te crezi aşa de deştept de te caci pe tine, ce să spun, eşti mai deştept decât procurorii! Eşti un fraier, dă-te dracu de prost, de-aici!”, a “explicat” Giovanni Becali.

Si “poc” cu microfonul direct in capul moderatorului:

Ioan Becali a jignit si a lovit un moderator tv în direct
Vezi mai multe video din Incredibil »
Sa ne aducem aminte si de episodul din seria “Nasu”, desfasurat acum aproape cinci ani, din care  spiculam o fraza memorabila: “Puti ma! Puti! . 🙂

Ciobanii vere!

[via Mafihotz]

bullets

23 Comments

  1. Penibil, ce nu inteleg eu de ce dracu astia mai apuca sa fie invitati pe undeva. De ce apar la televizor toate gunoaiele, de ce ii baga cineva in seama?

  2. Dobitocul asta poate fi numit om ? Niste jigodii si el si fratele. N-am cuvinte sa spun cat de scarbit si de degustat sunt dupa ce am urmarit aceste doua videoclipuri.

  3. foarte frumos. e interesant totusi cum colegii ziaristului au ales sa filmeze si sa difuzeze imaginile cu ziaristul exact cind ii dadea becali cu microfonul peste fata, si sa-i surprinda fix expresia de neputinta si frica in fata cercopitecului dezlantuit. adica nu e deajuns ca l-a batut ala, au mai si aparut imaginile la tv sa vada toata tara. adica nu se putea sa-l filmeze in continuare maimutoiul cum se desfasoara, ei au filmat ziaristul care incasa. adicatelea, in caz de ceva – mai tineti minte cazul twety – care chipurile nu a lovit ca nu s-a vazut exact cum loveste, ci doar reactia ziaristului.

  4. This video is no longer available due to a copyright claim by Pro TV SA.
    Ne-au prins , sa fugim !

  5. “Ce are in gusa…si-n capusa” 🙂 …

    E cam rasu’-plansu’…

    Halal sa-i fie!

    Daca pampalailor din presa le place hidosenia, prostul gust, exemplare de-astea…, ce sa le ceri? Ei sunt de vina, in primul rand, ca-i invita.
    Normal ar fi sa fie sanctionati.

  6. n-ai cu cine,niste tarani! eu de mult asteptam sa se ia cineva cu altcineva la bataie in direct…au fost aproape mai astept!

  7. Din pacate asta prinde la cel putin 60% din publicul roman: scandalul, de aia sunt invitati acesti oameni infecti in toate emisiunile. 😐

  8. wassup, te ridici si pleci…nu faci pe smecherul…
    Nimeni nu e mai presus de lege. Ele e nimeni sau ce?
    Tot la treaba asta cu legea se ajunge… Daca ar fi un pic de ordine in tara asta poate nu ar fi asa negre toate…
    Daca nu ar fi sfidarea asta nu te-ar afecta poate deloc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *