Martisoare lucrate manual

Acestea sunt primele modele de martisoare iesite in lume. 😀
Dar nu ma opresc aici, vor mai urma si alte modele, doar sa am timp sa pun in aplicare tot ce am in cap. Asa ca nu uitati sa mai trageti un ochi pe aici zilele astea.
Daca doriti sa achizionati un model anume (sau mai multe), ma puteti gasi pe Breslo. Tot acolo veti gasi si alte informatii. La achizitionarea oricaror 5 martisoare, primiti unul din partea casei, la alegere. 🙂

Si daca tot se apropie 1 Martie / 8 Martie si vreti sa faceti cadou un martisor original, puteti arunca un ochi aici: martisoare lucrate manual 1 & martisoare lucrate manual 2.

Blogul este a unei prietene, in curand va updata si sectiunea “About” necesara oricui ar dori sa achizitioneze micile lucruri lucrate manual.

Stati pe aproape, blogul se updateaza zilnic. 😉


bullets

44 Comments

  1. Foarte dragute si originale. Dupa 1 Martie se pot folosi ca si pandantiv, se pot face bratari sau orice altceva.

  2. Pe vremea lu` Ceasca doar pe Tzigani ii vedeai ca vand martisoare.

    Acum lumea s-a reprofilat in foame de bani.
    Cand ii vad deja mi se face scarba.

    Decat un martisor vai de steaua lui facut de un fomist/fomista ca sa nu zic.. NOII TIGANI, mai bine iau ceva frumos de la florarie.

  3. @IO cati bani crezi ca se castiga din vandut martisoare 3 zile cu max 50 de mii bucata, cand plastilina costa mai mult?
    omu ala le face pt a se exprima, nu ca sa se imbogateasca.
    nu mai vorbi aiurea..

  4. @IO: esti un tampit insensibil antipatic si frustrat. La florarie cu tine!
    @biliard: mai bine un valentine, nu? sau deloc?

  5. pt IO: God,omule…ce se intampla?parca toata lumea sufera de micsorare a simtului artistic pe zi ce trece tot mai mult… Daca nu ai de la cine sa primesti si cui sa dai un martisor,treaba ta…dar nimeni nu s-a imbogatit vreodata din facut si vandut martisoare!ai impresia de cata rabdare si nervi are cineva nevoie ca sa le faca asa?sunt extraordinar de migaloase… si munca(zic munca pt ca intradevar este munca ,nu distractie…dar e o munca de placere nu din obligatie) asta ar trebui apreciata nu comentata… sunt unul din simbolurile primaverii… si ar trebui sa incercam sa ne bucuram si sa apreciem fiecare dintre noi treaba asta…
    eu cred ca sunt foarte frumoase si origiale martisoarele astea…decat cele fabricate la duzina… e mai interesant sa primesti ceva original(sau si mai bine,ceva facut de tine) decat ceva ce gasesti la fiecare colt zilele astea;)

  6. Intr-adevar o munca din placere.. as putea sa stau luni intregi sa confectionez martisoare. nu imi dau seama ce e asa de placut, cred ca la un moment dat devine automatism si nu te mai poti opri.

  7. va invit sa participati la targul martisorului si al florilor care va avea loc la mall cotroceni intrare far la casute de lemn

  8. frumoase…………asta inseamna timp si bani,iar cine nu stie asta sa se abtina.da??

  9. uu……..plictysitoare naspa groaznice urate!!! si apropo lacrimioara parerea ta nu ma intereseaza!! se vede ca esti obsedata de martisoarele alea urate!!!

  10. Ma surpinde faptul ca la un an de la data cand Fulgerica a publicat acest post despre martisoarele mele inca se mai comenteaza! Cat de tare 😀

  11. sunt dragute frumoase cred si ecologic facute dar o sa fac si eu martisoare dar multumesc pentru imaginea ilustrata dar ar cam putea fii putin modificate ata dar in rest frumos

  12. sunteti cu totii niste nesentimentali 1 martie simbolizeaza venirea primaverii,totul e frumos pe pamant si voi stricati totul cu prostiile voastre de cuvinte dak nu va plak martisoarele facute manual de ce intrati pe acest site bucurativa ca exista si astea ca pe vremuri nu erau delok martisoare,oamenii isi puneau un bat cu ata rosie si alba cusuta de haina asha ca tacetzy si nu comentati ca avem norok fiindka am prins vremuri bune(mai putin cu criza asta!)

  13. frumoase felicitari si eu am facut dar m-am chinuit mollltt la eleh dak vreti idul meu uitatyl dienutza_regina4 pop pe toti sunt fata frumioasa dragutza si am 12 ani

  14. sunteti niste insensibili cei care isi bat joc de munca omului dar de fapt ce putem cere de la asemenea persoane?doar cei ce fac aceste lucruri deosebite stiu ca este foarte greu si ia mult timp confectionarea acestor martisoare.Cum poti ura aceasta sarbatoare cand aceasta simbolizeaza venirea primaverii.Cei care scriu comentarii urate sunt niste frustrati……Cat despre martisoare sunt foarte frumoase…..chiar imi plac…..

  15. foarte dragute eu leas face am si eu facute dar nu sunt asa de fruoase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *