“How Benjamin Botton got his face”

Sunt sigur ca ati vazut cu totii ultimul film a lu’ Brad Pitt si la fel de sigur sunt ca pe parcurul vizionarii acestuia  v-ati pus aceeasi intrebare ca si mine: de ce toate lumea zice ca in film a jucat Brad Pitt din moment ce el apare doar spre final?

Uite ca astazi am vazut un material care ne dezvaluie faptul ca Brad Pitt a jucat in mai tot filmul iar realizatorii au lucrat intens la efectele speciale facand totul extrem de realist. Mimica, gesturile, toate miscarile faciale ale batranelului ce-l observati pe parcursul filmului au fost ale lu’ Brad.


bullets

14 Comments

  1. Am auzit de el da sincer inc anu l-am vazut, cred ca o sa ma uit cand am timp, doar sa-l gasec pe net 😉

  2. Tare amuzant era Brad Pitt cand avea 7 ani si era in carucior, chel, cu pete pe fata, cocosat, cu ochelari si fara vlaga… :))

  3. anyway, filmul tot lame ramane, mult mai slab ca Slumdog…

    ma si mir ca ignorantii de americani au acordat oscarurti mai multe filmului lui danny boyle si nu acestuia

    succes 🙂

  4. Mie mi-a placut si filmul.. a fost putin altfel decat restul de filme care apar.
    Si stau si ma intreb… oare asa va arata Brad Pitt la batranete? :-s

  5. pai cam da … ma gandeam daca o sa ne intalnim asa, din intamplare peste vreo 20 de ani daca o sa accept sa ma scoata la o cafea … dat fiind faptul ca eu o sa fiu in floarea varstei 😀

  6. Mi se pare cel mai tare om facut doar cu CGI iar imediat dupa este bebelusul din Children of Men. incredibila tehnica

  7. film excelent nu este lame , ps lui nenea care l-a comparat cu slumdog , de a facut lame filmul, ma m3n sunt filme diferite , story diferit , acotri diferiti , alt mesaj ,etc. Lord of the rings a fost mai tare ca die hard4.:))

  8. Reinhardt,

    le-am comparat in ideea ca ambele filme erau favorite la oscar anul acesta si ma asteptam ca ignorantii si superficialii de americani sa aleaga the curious…, numai pt ca il avea protagonist pe brad pitt (ma bucur ca m-am inselat)

    iar filmul nu l-am facut eu lame, ci Fincher, care, dealtfel, este unul din regizorii mei preferati

    succes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *