Links – 15.03.2009

  • Video: Quentin Tarantino’s Inglourious Basterds Teaser Trailer link [movie]
  • Site/Poze: Scanwitches – link [interesant/photo of the day] thx to anton pann
  • Video: Un mix cam zgomotos dar reusit – link [interesant]
  • Video: “Does God exist?” – link [interesant] thx to Claudiu
  • Video: Cal pe pilot automat – link [fun]

bullets

8 Comments

  1. foarte bine e redata inteligenta celebrului geniu in ale fizicii si nu numai… extrem de interesant:)… mai era o poveste … Einstein a avut o aventura cu Monroe, la care ea era f indragostita de el… si ii propune … Dragul meu… hai sa facem un copil… va avea frumusetea mea si inteligenta ta… la care el: bine draga dar ce ne facem daca are frumusetea mea si inteligenta ta!… o saptamana placuta va doresc!

  2. Ce-o spus copchilu ala ii foarte logic, doar ca dumnezeu nu exista si argumentele care arata ca el exista sunt total ilogice. Acuma astia promoveaza religia tot prin stiinta, stiinta care le demonteaza biblia la o carte de basme. Sunt disparati dupa bani si putere. Moarte bisericii.

  3. Nimeni nu stie daca Dumnezeu exista sau nu . Poate exista in unii din noi,poate chiar in noi toti chiar daca unii nu cred in El . Degeaba zice omul x ca Dumnezeu nu exista,nu are nicio dovada . Dar chiar daca l-a vazut,nu are dovezi . Tot ce trebuie e sa ne gandim la noi,la cei pe care ii iubim si sa ii multumim celui care ne-a ”inventat”,oricare ar fi acel cineva 😛

  4. lol… adica profu ala credea ca exista “intuneric” si “rece” ? lol……

  5. Einstein..nu credea in dumnezeu(oricare din ei)..totusi dragut argument pentru un copilas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *