Ce se afla in poseta Adelei?

De cand cu crizele ei, Adela a ajuns vedeta. Ce fel de vedeta? Vedem imediat…

Cert este ca mai nou romanii si-au gasit ocupatii nocturne. Astfel ca pentru 1,19 euro/apel oricine poate suna noaptea la numerele afisate pe ecran si poate sa-i umple poseta Adelei cu tot felul de bunataturi ce nu incap in alte frigidere. Si nu vorbesc de un apel sau doua…..

Ahh, sa nu uit, genul asta de emisiuni la care suna tot felul de tembeli au profit de (zeci?) de mii de euro lunar asa ca draga noastra Adela are de pus in balanta anumite chestii si tocmai de asta prefera si accepta riscul ca poseta ei sa fie umpluta exagerat si are “conectare continua”. 😀Ca sa vedeti culmea ironiei, la un moment dat ea intra in joc:

Deci astia din regia de emisia sunt si porci. Cica “cate kilograme se afla in imagine”? Cine o poate evalua pe Adela? Ofer 200 RON…..

later edit: Ok, m-am prins…..asta e dorinta tuturor, sa sune si sa-i ureze multa m..e fetei. Voi nu vedeti cum freaca “Solutia” in timp ce roaga lumea sa o sune? Mi-e rau…

bullets

17 Comments

 1. Deeci de la Londra va spunem k..prostia umana (romanian made) nu inceteaza sa ne impresioneze:)))

  Salutari Blts!!!!

 2. nu e doar la romani. Am vazut si la nemti o emisiune de 21/blackjack/whatever in direct, in care tipa aia joaca de fiecare data cu aceleasi carti, fara sa le amestece :)) si toti cei care suna pierd

 3. Emisiunea scoate banu, ca lumea se inghesuie sa bage..

  Mai rau e cand nu suna nimeni, se sparg telefoane.. chestii de astea 🙂

 4. ar fi ceva ca intr-o emisune, sa trebuiasca sa raspunda lumea la intrebarea: “de cate ori a supt-o adela ca sa prezinte rahatu asta de emisiune?” :))

 5. Doamne Iisuse =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 6. Bai, nu va mai luati de Adela, pana mea,
  ce dracu au toti cu ea, pe ea o injura cel
  mai mult lumea! Nu inteleg de ce !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *