bullets

12 Comments

  1. Sa zbor cu avionul, familia, prietena, un cer senin, “iarba” (adica natura din nou), sa vad cum radulescu nicoleta urca in trafic :)), muzica, morcovul ^_^, hamsterul (pe perioada verii – produce mult aer cand se da in rotita) si noptile in cercuri de 3,4 prieteni si Silent Strike (cand “baga toba” cu Deliric)

  2. acum ?

    ca traiesc. ca am un acoperis deasupra capului. ca baietelul meu doarme, si este sanatos.

    si da bullets, si tu ma mai faci fericit din cand in cand 🙂

  3. brosky, nu stiam ca ai un baietel. Felicitari si sa-ti traiasca. Uite cum aflam lucruri noi…hehe 😉

  4. acum si aici…un pic de iubire,

    insa in general…orice te face fericit, cu conditia ca acel orice sa apara in contextul, timpul si optimul motivational potrivit!!! iar daca nu “apare” il putem induce (la fel, cu conditia sa intelegem ca orice lucru are importanta pe care noi i-o acordam)

  5. Nu pot sa zic ca sunt persoana perfecta si care nu are nici un necaz, dar pot sa zic ca sunt genul de om care are puterea sa se bucure de orice si din orice, stiu sa rad si sa ma bucur si de un bat de chibrit, si reusesc asta de 5 ani, de cand am vazut practic moartea cu ochii si atunci am inteles ca e pacat sa stau trista si sa vad totul negru, chiar daca este. Ma lupt cu necazurile cand apar dar sincer (si de asta sunt mandra) reusesc sa ma bucur mereu.

  6. Thanks for the comments on our video…I wish I could read them!

    Anyone want to translate?

    cheers,
    JON.
    jonrawlinson.com

  7. jon, they are mainly answers to what the commentators think would make them happy, none of them are actually reviewing the video itself. however, it met its purpose as i bet that everyone who commented over here watched the video (nice quality and idea btw).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *