Categories
chestii

Campanie pentru colectarea selectiva a deseurilor

campanie-pentru-colectarea-selectiva-a-deseurilor

Primul pas in campania “Viata dupa colectare” este acela de a face cunoscuta initiativa la nivel national, de aceea apreciem orice sprijin in acest sens.

(Manafu)

Mai multe informatii despre proiect gasiti chiar pe site: viatadupaselectare.ro iar mai jos puteti urmari clipul de promovare a campaniei.

8 replies on “Campanie pentru colectarea selectiva a deseurilor”

Alta campanie inutila … de ce pai am vazut cu ochii mei cum gunoieru lua la gramada desurile adic degeaba arunca oamenii cum tre gunoiu daca ei il aduna ca drac …

Nu stiu eu cum e cu proiectul asta al lor dar de 1 an exista tomberoane de colectare exact ca cele din spot si am observat cum se colecteaza: pe la 2 noapte vin cei de REBU (regia din Bucuresti) si iau cele 3 tomberoane, le varsa in aclasi loc pe toate, adaugand si gunoiul din tomberoanele normale. Am observat asta in mai multe locuri prin Bucuresti dar la mine am vazut ca sunt si consecventi.

As vrea sa colectez PET-urile, plasticile, hartia chiar si uleiul de consum, problema e ca in Sibiu nu stiu unde le-as putea pune pe fiecare in parte. Plasticile trebuie puse la gunoi intr-un sac de rafe si…cam atat. Nu am certitudinea ca acele PET-uri vor ajunge intr-adevar la un centru de colectare.Totusi,e foarte simplu sa facem o selectie de deseuri, dureaza 5 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *