Categories
chestii

De ce stai invizibil pe messenger?

de-ce-stai-invisibil-pe-messenger

Am o teorie legata de toata faza asta, daca omul vrea sa stea invisible pe messenger inseamna ca:

1. Are treaba, este deci foarte concentrat  si isi tine messengerul deschis doar pentru a contacta EL pe cei carora are sa le transmita ceva.

2. Sta pe invisible tocmai pentru ca se afla la munca si poate are o prezentare . (Se mai intampla ca in aceste cazuri seful sa observe o fereastra de Yahoo ce tocmai  este “inaltata” de un mprezinta un “Buzz” + un “Ce faci cuaie? Te faci ca muncesti?” din partea unui prieten binevoitor)

Eu raman la aceeasi idee: daca cineva vrea sa stea pe invisible e treaba lui. Ce rost are sa-l cautam in fund si sa il stresam cu intrebari idioate gen “De ce stai pe invisible?”. Ai ceva sa-i spui? Suna-l! Nu-ti raspunde? Are treaba!

Mai jos aveti o reprezentare a modului “invizibil” in viziunea celor de la Z@pp:


Promo: Acum poti sa ai emoticoane si pe telefon, cu ajutorul lui Z@ppEasy.

36 replies on “De ce stai invizibil pe messenger?”

mi se pare o prostie sa stai pe invisible doar de dragul de asta… stiu ca e folosit doar daca ai ceva de facut si nu vrei sa fi deranjat !

Eu stau pe invisible din motivul urmator: cand imi pornesc calculatorul si se conecteaza la net, intru pe mess automat. Si nici macar nu-mi dau seama cateodata ca sunt online, dar invizibila. Si oricum nu prea am timp de taclale ca nu pierd prea mult timp pe mess acasa. Iar la lucru n-am voie cu ymess, si daca as avea, as sta pe invisible ca il am pe sef in lista.

Deci votez varianta 1. 🙂

Nu stau pe invisible. Ever. Daca chiar sunt ocupat, nu intru deloc. Iar daca presupunem ca n-am chef decat de 1 persoana din toata lista (se intampla des), imi bag… ceva in restul (la figurat) si se obisnuiesc ei sa scrie cand chiar au ceva de zis.

Poți alege să stai pe invisible sau poți să alegi contrariul, ce atata filosofie… Fiecare face ce vrea și nu e treaba nimănui să-și dea cu părerea despre altcineva.

Eu sunt invisibil numai pentru cateva persoane care ma streseaza de fiecare data cand ma vad … deci Stelth Settings ftw. In rest pentru toti arat ca sunt online si ca ma descurc in d’ale compiuterelor 😉

mek@ ieri si alaltaieri ai fost deci pe invisible pentru cel mai bun prieten al tau?

eu stau pe invisible mai tot timpul.
cand am chef de povesti, atunci ma trec pe available, si vb cu cine m’am mai pove demult.

pe invisible apelez eu , cu cine am de vorbit important, altfel, nu are rost.

si da, pidjin are invisible, ca doar ala’l folosesc. pacat ca-i varza la file transfer.

Eu stau pe invisible aproape tot timpul. Am nevoie sa fiu in contact cu unele persoane, dar deseori n-am timp la dispozitie sa il pierd si cu altcineva doar de dragul de a-l pierde.

De obicei se sta pe invizibil pentru a evita anumite persoane. Dar cand stai pentru toti, nu raspunzi la nimeni, poti foarte bine sa dai sign out. Ca nu te ajuta messul daca nu il folosesti.

Deci tu sa stai pe invisible ca sa nu te streseze lumea, dar daca ai nevoie de ceva..tu sa il stresezi pe altu.
Nu mai bine iti pui status DND – Treaba si ai rezolvat problema?

Nu suport oamenii care stau invisible non stop….si ma cauta doar cand au ei treaba cu mine.

pidgin rulz pt ca e discret (nu zboara ferestre pe ecran, nu se manifesta la buzzuri) plus ca are taburi 🙂
poti sa stai si invizibil daca vrei..
si ai si get info, si afli ip-u lu nea ala cu care vorbesti (de folos uneori)

Pe mine ma enerveaza astia care folosesc site-urile alea ca sa verifice daca e sau nu cineva online.
Eu stiu ca daca stai pe invisible nu vrei sa fi deranjat.

Am si eu o intrebare,va rog multtt….poate cineva sa stie ca i- s-a verificat id-ul? ..isi poate da seama?sau eu de ex pot vedea undeva daca mi-s-a verificat id-ul..adica statusul? cum sunt online,invisible…etc?..va rog mult ! astept raspuns

Mie mi se pare o prostie cu invizibilul,dak ai treaba numai intri pe mess si iti vezi de treaba,parerea mea ,k numai cacaciosi stau pe invizibil

de aceea sa inventat mees-ul daca stai numai pe invizibile o sa pierzi toata distractiamai bine nu se inventa sa stai pe invizibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *