Headbanging rulzzzz!

headbanging-rulzzzz

Headbanging is a type of dance which involves violently shaking the head in time with music, most commonly rock music and heavy metal music.

O dimineata linistita, greierii canta, pasarelele se bucura…Cand am vazut filmul asta pentru prima oara nu am inteles nimic ba chiar m-am speriat. Am crezut ca asist la  vreun ritual de imperechere insa nu, am aflat ca baietii de mai jos dau din cap pe ritmurile unei piese venite din niste casti ale caror sunete nu sunt “prinse” de camera de filmat.

Stiti ce atrage la filmul asta? Contrastul dintre linistea oferita de natura si reactiile baietilor.

Poate ca acum va veti da seama de ce unii dintre noi privesc acest “dans” (cica e dans) insotiti de semne mari de intrebare deasupra capetelor.



Iata si piesa :

P.S. Sa nu va apucati acum sa ma luati iara la rost cum ca am ceva cu rockerii pentru ca nu am. 🙂

bullets

13 Comments

  1. E buna si muzica rock de ceva. Pe mine ma tine treaz la serviciu.

  2. Urasc rock`ul! 😐
    Eu unul nu inteleg nimic din aceste piese, nu mai zic din videoclipuri. Tipa, urla si dau din cap cu ce scop !?

  3. fLn, cu acelaşi scop cu care-ţi faci tu poze pe maşini scumpe şi le pui pe hi5 să te vadă lumea…

  4. @rashid : nu`mi fac poze pe masini scumpe si nici nu am cont pe hi5 😉

  5. Este irelevant ce înțelegi tu și ce nu.

  6. daca barbosul avea casti, unde are playerul? … nu va ganditi la locuri nebronzate ;)… nu am prea vazut modele de chilotzi cu buzunare si cu siguranta nu cred ca ar fi sarit cu el in apa. interpretabil motivul pt care dau astia 2 din cap, poate au apa in urechi si incearca sa o scoata ….. btw, si eu ascult rock si “dansez” similar dar astia 2 cred ca au facut intoxicatie cu monoxid de carbon de la focul ala ce incercau sa il aprinda … un film fara sens dupa parerea mea.

  7. se aude muzica, dar foarte incet. din greseala imi e dat tare sistemul, si aud vag o melodie black metal. probabil un telefon uitat pe undeva… adevarul e ca sunt penibili baietii in situatia asta. si eu sunt roacher, dar macar muzica era data la maxim cand dadeam din cap.

  8. trebuie apreciat faptul da din vasla pe ritm…..:)))))))))))))

  9. bravo baietii asa va vreau ….in primul rand ei ascultau black metal…subgen al heavy metalului care este specific headbang-ului…muzica rock nu prea are legatura cu headbangul…muzica rock este cea clasica ..adica deep purple , scorpions,led zeppelin,queen,etc….si voi manelarilor sugetiva k dati din buric tigani drecu..habar nu aveti de cultura rock ca face parte din cultura mondiala muzicala…loseriloe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *