Concurs pentru bloggeri si cititori: premii de 2700 RON!

concurs-ceasuri-visurat

Nu stiu daca ati fost atenti la ce se mai intampla zilele acestea prin blogosfera insa Sebi in colaborare cu magazinul de ceasuri Time24.ro organizeaza un concurs ale carui premii totale se ridica undeva la valoarea de 2700 RON.

Concursul a inceput chiar astazi, este destinat atat bloggerilor cat si cititorilor  iar premiile oferite sunt doua ceasuri (Perigaum Predator mech. Chronograph – editie limitata –  &  Bossart Automatic City-Scale ). Da, ati ghicit, primul va fi oferit unui blogger iar al doilea unui cititor.

Stiu, ceasurile atrag si arata extrem de bine, mai ales ca sunt mecanice si automate (se trag singure folosind doar miscarea mainii/incheieturii) si poate (adica sunt sigur) ca v-au trezit deja interesul. Daca vreti sa stiti in ce consta concursul si care sunt regulile lui am sa va invit sa trageti o fuga pe blog la VisUrat si sa vedeti cum sta treaba (regulamentul este disponibil aici).

Concursul dureaza doua saptamani, adica pana pe 1 iunie asa ca grabiti-va. Mie nu-mi ramane decat sa va urez tuturor succes!

Later edit: Fiecare blogger participant la concurs va primi un voucher de 100 RON care va putea fi folosit pe time24.ro la achizitionarea unui ceas.

bullets

6 Comments

  1. Concursul a inceput deja. Citeste mai sus cu atentie si o sa gasesti si locul unde te poti inscrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *