Roxi Manelista face furori

roxi-manelista-face-furori

Bai, astia doi nu sunt aia pe care i-a dat afar’  Morar din platou?

Avea si de ce, uitati-va la backing vocalu’  solistei,  cat de retard este.  Doamne apara-ne si pazeste-ne de nea’ Dan Diaconescu! Da-i mult rating si bani dar nu-l mai lasa sa promoveze d’astea. Vai!

[via neuronu]

bullets

50 Comments

  1. maaaancatz’aj pwlica ta aia miiiicaaaaa!! Bai Paule cum poti frate sa pui asa ceva pe site? Sa moara tanti Cici de la 4 daca mai intru daca mai vad d’astea..
    Hai pe bune acu’..
    Sterge postu’ pe motiv de indecenta maxima..

    PS: scuzati-mi franceza, da’ n-am putut sa ma abtzin

  2. Aoleu praleo … ce panarama e Roxi asta! Si ce cocalar e boul ala de langa ea. Mai fac si playback. Senzationescu unde era in acest timp? Versurile sunt praf, personajele la fel, melodia si mai praf. “Cu mine nu va jucati ca va corentati”

  3. Baaaaa suntem mai rau ca in Burkina Faso. Vai de capul nostru. De-ar testa aia bombele atomice in Romania.

  4. WHAT THE FUCK.

    ba ce tara e asta mancati-as, sa apara asa ceva pe TV.

  5. Ah , ca mi-am adus aminte .. asta nu e sora lu Fernando de la Caransebes ? 🙂 🙂 🙂

  6. la sfarsitul emisiunii, sa luat la bataie cu alta panarama care venise acolo…. se trageau de par si se injurau ca la usa cortului.

    Cocalarul ala nici nu stia cine este presedintele tari si pe ce continent se afla Romania.

  7. in loc sa-i gaseasca cineva ajutor psihic la fata asta, televiziunile o invita numai sa-si bata joc de ea si sa faca rating … jale cu televiziunile astea romanesti de prost gust!

  8. E mult prea penibil incat sa nu cred ca-i regizata treaba…2 copii platiti sa faca panarama. Sa fim seriosi, ei “fac” playback nu? Nu-mi imaginez cum poti fi atit de slab (ca sa nu zic prost/afon etc) incat sa “canti” total pe dinafara, sau cum sa inregistrezi o “piesa” de genu’ asta intr-un studio (cat de slab ar fi el), fara putina editare, sau fara cateva indicatii tehnice. Eu-s de parere ca asta-i o noua meserie: mascarici; meserie practicata de oameni dispusi sa se faca de cacao pe la emisiuni de genu’, contra cost.

  9. Si eu cred ca sunt niste oameni platiti sa interpreteze un rol.
    La multe emisiuni sunt oameni platiti sa faca asta.

    Ar trebui un ziar sa incerce un “casting” de genul asta. Sa incerce sa angajeze oameni care sa intrepreteze roluri de ciudati in emisiuni TV. Sunt sigur ca ar fi foarte multi oameni dispusi sa faca asta ptr. o suma chiar si nu prea mare… Sunt bani castigati usor.

  10. Bai sincer ii vad pe acesti doi oameni,sa zicem asa, in ultima vreme mai peste tot. Nu mai amintim acum si de celelalte personaje la fel de discutate precum Sexy Braileanca,Fernando de la Caransebes,etc. Acu’,eu as zice ca pustii au doua variante : 1. Ori s-au gasit niste baietasi la fel de destepti care sa-i minta cu o subtilitate foarte dibace pe acesti doi interpreti in legatura cu talentele lor native,stiind inca de la inceput care va fi MARE EFECT ( tone de views-uri pe net,comentarii,bune sau rele-ce mai conteaza- tone de aparitii pe micul ecran,muulta audienta,etc.) Ori 2 : Sunt platiti fooarte bine sa se faca si ei asa de rasul lumii ,cat cuprinde.Sau poate sunt doar niste cazuri pierdute carora probabil nici nu le pasa prea mult daca sunt platiti sau nu,atata timp cat au un microfon in mana si apar la tv.Trist.Jalnic. Si cica astea-s ‘marile valori’ ale tarii noastre mai nou,huh? Si totusi..Da,sunt de acord,Gradina Domnului e mare,e neingradita,sau cum mai vreti voi.Dar cat de incult,cat de lipsit de bun simt,de moralitate,de cei 7 ani de acasa si de materie cenusie sa fii , incat sa iti creezi si mai mult decat atat- sa iti mentii o astfel de imagine negativa in fata intregii natiuni ? Trist din nou. Iar don’soara cantareata Roxy…Sa ma scuze,cu ‘respect’ ma inclin in fata ei.Sa nu te superi ma cherie, insa mana ta purtata prin par in timp ce faci playback (si nici pe ala ca-lumea,daahh) sau suncile alea mult prea bine evidentiate chiar nu vor face o revolutie si chiar nu vor atrage tone de barbati.Poate doar cei aflati in aceeasi stare ca si tine,dar si aici revin si spun ‘Trist’ din nou.Aaasa. Cat despre domnul Marian Valorosu’…Stiu ca e banala si cam din plop abrevierea,dar nu pot sa ma abtin sa nu o folosesc cu aceasta ocazie :” LOL ! ” Haha.Este atat de amuzant in incercarile sale teatrale si chinuite de a mima imaginea fidela a venerabilului ‘smecher de cartier.’ ( Sau de ulite,ma rog,asta banuind ca provine din mediul rural si nu stiu de ce ,dar tare am certitudinea ca banuiesc bine.) Anyway,vorba aia : Daca n-ar fi prostii,desteptii ar muri de foame. :)) Deci bafta copii mei,tineti-o tot asa,si veti reusi in viata ! Sper ca macar pe la 30 si ceva de ani sa va dati si voi 2-3 palme sa vedeti cam care a fost treaba cu voi .Sau cel putin, sa nu va apucati de facut odrasle precum madamme Nikita.Huh !

  11. @Monitza – Esti genu de femeie care vorbeste mult … my fav 🙂
    Nu sincer acum , cum poti scrii asa de mult pt astfel de retarzi ? 🙂

  12. @meK : Păi dacă nu-i comentăm noi ca la carte din toată inima,cine s-o facă ? Gen hai să le găsim nod în papură ,dacă asta vor .:) Din păcate Eminescu,Eliade,Caragiale nu se mai află printre noi să ne salveze,nu ne putem permite să inmanam cuvântul unui d’alde “Romeo Fantastik” corect? (Cââhh iar mi-am amintit de alt dăştept) Pentru că altminteri,nici nu prea ar ar avea la cunoştinţă noţiunea de cuvânt ,hi hi.Ori ar veni Apocalipsa de-a binelea peste noi,-nu că nu ar fi venit deja de prin 2005 incoace- Da’ na’,tot răul spre bine.Cum am mai spus,dacă nu ar fi ei,inculţii,amuzanţii,prostuţii,naivii,banalii,analfabeţii,frustraţii,needucaţii,etc,căci lista e lungăă…Atunci noi nu am avea de cine râde !Claar.

  13. nusth dc va bateti capu si ii mediatizatia atat pe molestati astia 2. Tigani

  14. Ja Ja. Gutten Tag. Gutuva-n aben !
    Izbita-n Zid ! Schnelle Schnelle … Murir-ai fericit ca David Carradine, spanzurat de bijboasca. 😀

  15. duva in p**** mamii voastre de cocalari dava-s ****

  16. Chiar nu mi se pare amuzant si nici nu imi provoaca rasul.
    Ar cam avea nevoie de tratament, saracii.
    In plus, ar cam fi cazul sa-i caute la buletin inainte de a le da drumul prin emisie

  17. astia-s oligofreni sau doar se prefac ? numa ei stiu . ba , eu crek in viata mea nu-i lasam p analfabetzi astia sa intre la mn in emisiune ( dak as avea una ) . da asa e k cocalarii si pitioancele . se baga peste tot

  18. si totusi, daca ar fi cantat live, cat de “mai rau” ar fi putut fi?
    wait, don’t answer that

    recunosc, clipul asta bate tot ce e/era pe ogrish.com de cand intru eu pe net din `98

  19. Am auzit ca i-a lovit gripa poecina p’amandoi.. O sa se curete intr-o saptamana like np, nu va mai agitati

  20. ba nene ,dar daca astia doi are talent ,ma doare la patina stanga si ma apuc de cantat.
    n’am cantat in viata mea (nu stiu ce am facut cand eram baut bine:D),dar simt ca sunt talentat

  21. sunt plătiţi să facă în halul ăsta. Nimeni nu ar fi atât de retardat încât să nu îşi dea seama că ăştia nu ştiu să cânte, dar este totuşi un viral bun.

  22. ia uitati-va lume buna la astia ? uite cum ne facem de cacat in toata lumea cu panaramele astea …cu avortonii astia !!!

  23. doamnee=))))))n-am cuvinteeeeee=)))))=))sunt pe jos de ras=))))))0=)))))))))si eu cand mai bine=))))))))))

  24. baaa , asta este buna de scos pe centura k akolo se descurca foarte bine . asta pt 10 lei suge p _ _ a 1 ora

  25. si o surdomuta ar canta mai frumos, si as ascultao cu placere.

  26. cantati playbak ragusit, da live? cred k o sa produketi un cutremur . io zic sa va lasati. ziki k esti hoserita si cantti manele de 2 bani.de valorosu ala nu mai zic…….:))=)))

  27. de unde atata prostie?
    astfel de oameni ar trebui inchisi pentru prostia lor, sunt jalnici si tare mi-ar fi placut sa am ocazia sa le-o spun in fata. Sunt patetici. Daca vroiam sa vad bataie ma duceam in piata la Rahova, dar daca asta a ajuns sa fie cunoscuta prin prostia ei…nu mai am cuvinte, Romania e tara tuturor posibilitatilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *