Castigatorul concursului “Jocurile copilariei”

https://fulgerica.com/wp-content/uploads/2009/06/jocurile-copilariei.jpg

Toate comentariile  participante la concurs au fost excelente iar unele chiar mi-au adus aminte de copilarie (bun lucr, nu?). Tocmai de aceea am decis sa aleg castigatorul folosind sistemul de tragere la sorti (biletetele & caciula 🙂 ).

Destul cu vorbareala, castigatorul setului complet (minge+rucsac+tricou) esteeeeeeeee ……

(revin in 30 de secunde)

tele. 🙂

Rog castigatorul sa ma contacteze pe adresa de email pentru a detalia modalitatea prin care premiul poate ajunge la el. Rapid! Multumesc tuturor pentru participare. 😉

bullets

7 Comments

  1. Bravo, pararea mea ca a meritat! Mi-a placut tare mult cum a surprins toate detaliile.

  2. Mai ciudat este faptul ca fix astazi am gasit doua cornete in camera cand m-am intors de la munca. Si nu ma cheama nici Prodan. Hehe..

  3. In primul rand as vrea sa multumesc familiei, care a fost alaturi de mine, prietenilor care m-au sprijinit, sunt foarte fericit :).
    Nationala Italiei, sper sa fie mandra cand voi purta acel tricou si cand voi face duble cu acele autografe, bineinteles cu ghiozdanul in spate.
    Acum lasand gluma la o parte, sunt chiar bucuros, iar tuturor participantilor acestui concurs, le doresc mult succes in continuare.
    Promit ca de azi inainte, sa fiu un cititor fidel al acestui blog, si sa ma implic mai mult in comentarii, si de ce nu…sa ajut la dezvoltare.
    Multumesc “fulgerica” pentru factorul meu de amuzament, zilnic(aproape zilnic) :).
    Multumesc pentru atentie, la revedere.

  4. Multumesc “mrares” si “neXt`Mike” pentru feedback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *