bullets

15 Comments

  1. foarte tare.mai stiu un mosulet in pitesti care cand treci pe langa el iti compune pe loc o poezie despre tine.

  2. @Ndrey

    Cred că este doar o iluzie dată de folosirea atât de frecventă a numelui de cod “Gică” de către vânzătorii de mamaligă pe cocean. Dacă inregistrarea nu era recentă, de unde stia Românaşul nostru de MJ?

    Mamă. ce de coceni erau pe jos acum 5-6 ani in Eforie Nord…. O altă variantă a lui Gică fugea de jandarmii care il urmăreau până ce li-se umpleau bocancii de nisip. ;))

  3. @Gorun – Omu’ nu plateste impozite, deci personal nu incurajez mizeria asta de comert, care ca efect mai are si jegu’ de pe plaja de care zicea cineva tot pe aici.. ca romanu’ nu e in stare sa-si duca coceanu’ cu el la cos cand pleaca de pe plaja – il lasa acolo si-l ingroapa un pic in nisip. Ma pis pe Udrea apropos.. asta ca paranteza 😉

  4. Eu abia de la 0:23 incolo l-am observat pe ala si ce zice:)):)))

  5. “Omu’ nu plateste impozite, deci personal nu incurajez mizeria asta de comert”

    @next`Mike Te-ai nascut parvenit? Nu ai idee si nu ai mai vazut romanul de rand, umil, fara Q-tzashpe , care sa-si castige painea de zi cu zi, vrei sa plateasca impozite pentru cateva sute de mii pe zi? Esti inuman…
    Plus ca tipul asta isi vinde marfa intr-un mod placut as zice, ineca-te-ai in impozitele care ajung la udrea … vai de steaua voastra, a astora care privesc lumea cu aere de superioritate, “civilizatilor”!

  6. @Doru. Nope. E doar o coincidenta. Chiar eu am postat acest film pe un site acum 2 ani in urma !

  7. @neXt’ Mike
    Nu îl poţi acuza pe comerciant de transformarea plajelor în gropi de gunoi decât în măsura în care te aştepţi să îşi educe clienţii. Cât despre taxe, să îţi spun cum văd lucrurile: în viaţă, iei ce vrei, apoi plăteşti. Îl ţine să se ferească de Fisc? Foarte bine, e pielea lui în joc. Câţi ar avea tupeul lui din ăştia care fac foamea dar trăiesc cu gândul că răsplata lor, a celor cinstitţi, e în Ceruri?

  8. @marian
    Daca vrea sa faca ceva legal (cu taxe şi impozite) trebuie sa mentioneze pe ambalaj etapele de procesare a materiei prime, iar pentru fierberea mamaligii pe cocean in masina de spalat nu prea exista termeni tehnici….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *