Faţa galbenă care râde

the-yellow-smiley-face

Faţa galbenă care râde este o comedie emotionanta despre doi parinti, total necunoscatori cand vine vorba de calculatoare, care incearca sa comunice prin Yahoo Messenger cu fiul lor, ce se afla in America. Premiza de la care porneste scenariul e nevoia de comunicare. In cazul de fata, aceasta nevoie invinge temeri si apropie persoane aflate la mii de kilometri distanta.

Romania 2008 – un scurt metraj de Constantin Popescu

P.S. Am folosit diacritice in post pentru ca altfel v-ati fi gandit la o japoneza care se rade prin partile intime. Las’ ca va stiu eu..

Filmul il gasiti aici. Stiu ca vi l-am mai recomandat insa este genial, merita atentie.

bullets

10 Comments

  1. Asa erau si ai mei cand mi-au luat primu calculator:))) Super filmu. 😀

  2. Pe mine m-a facut sa-i sun pe ai mei in secunda 2 si sa ma simt prost ca nu puteam vorbi despre altceva decat despre vreme…

    Mie nu-mi aduce a comedie, sincer. Mai degraba a drama sau tragicomedie sau spune-i cum vrei. Dar iti lasa un gust amar, asa.

    Cu toate ca, da, merita toata atentia si recomandarile noastre. 😉

  3. Super tare, nici mie nu imi prea duce a comedie, dar nici drama nu e 🙂 Oricum, ideea e super marfa si originala.

  4. drama/nedrama, prezinta o situatie cu care s-au intalnit 50% din cei plecati in strainatate.
    mama mea stie sa foloseasca messengerul dar am trecut prin oarecare dificultati incercand sa ii explic care e treaba cu skypeul 🙂

  5. Un super film, o super idee. Trebuie sa recunoastem ca fiecare dintre noi am trecut prin asa ceva cu parintii nostri. Bravo, Doru Lupeanu, un om extraordinar si un prieten bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *