bullets

9 Comments

  1. Bine punctat. Ma intreb de ce nu sunt promovate astfel de idei si la tembelizor? ca poate nea ilie care are 4 clase si e invatat sa arunce tot pe jos si sa lase acolo nu are nici o tangenta cu internetul.
    Pacat.

  2. Si crezi ca va avea vreun efect

    Singuru efect amenzi amenzi si legi stricte il prinzi il arzi de nu se vede nu cu spaga nu cu neaplicarea legii sa vezi porma ce de “ecologisti” o sa fie toti ..

  3. Suna teribil de bine.
    In rest mi se rupe de comunistii vopsiti in ecologisti si de codurile celor de la Realitatea -Catzavencu
    Atat

  4. Ar fi bune si cateva cosuri de gunoi sau cateva spatii create doar pe activitatea de “gratar in aer liber”. Nu stiu daca ati fost la complexul Snagov, dar acolo e foarte curat, intr-adevar se face si curat pentru ca este o taxa la intrare, nu e foarte mult, dar este curat.

  5. bai si daca nu lasi nimic … inseamna ca esti un “NIMIC ” … 😀 😀 😀
    oricum mai bine nimic decat gunoi 😀

  6. Eu am participat la ecologizari. Si dupa ce strangeam gunoaiele, nesimtitii aruncau altele direct din masina. Ii doare fix in pix. Ar trebui niste amenzi mari de tot.
    Asa ar putea sa plateasca si oameni care sa supravegheze si sa dea amenzi.
    @dumi: am fost si eu la snagov, e super curat, si nu strang cine stie ce, pt ca lumea isi duce gunoiul unde trebuie, din cate am vazut.

  7. Este si la televizor :). Si mai spune cineva mai sus de cosuri de gunoi, taxe si spatii amenajate; spatii amenajate sunt peste tot dar unii dintre noi nu suporta sa ii auda manelele cocalarului de langa asa ca se duce mai in slabaticie; intre vidraru si balea lac se plateste taxa eco 5 lei pentru campare si s-au pus niste butoaie pentru gunoi la fiecare pajiste, acum e un pic mai curat.

  8. Bãi, ce-i mai iubiti pe comunistii vopsiti in ecologisti. Ma ia cu rau cand va aud cu si despre ecologizari
    Da’ gunoaiele care ne conduc, care-si zic guvern, parlament, minsitri sau presedinti de partide sunt buni ? Ecologici ?
    Continuam sa-i lasam sa ne-o traga din toate pozitiile, mai zicem si multumesc ca suntem ocupati; ne freaca grija de iarba de pe pajisti
    😀

  9. Pingback: Gunoi | Cipri blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *