Categories
chestii

Alai de nunta in…. Cecenia

alai-de-nunta-in-cecenia

You probably think you’ve seen big wedding corteges or celebrations, but for sure those you’ve seen cant compare with modern Chechen wedding celebrations.

Nu va mirati, asa arata unul! Reteta contine: balonase, garoafe, papusa imbracata mireasa si lipita pe botul masinii, chestii din astea.

Ma intreb cum arata un cortegiu funerar….

[via gdd]

Si totusi, ce-o fi cu masinile de Politie?

18 replies on “Alai de nunta in…. Cecenia”

Un cortegiu funerar nu cred că mai are nevoie de escortă … motivele fiind mai mult decât evidente: cine ar vrea să facă rău unui mort ?
Aaa poate doar dacă Mort ar fi numele unei persoane care încă mai respiră.

dar unde poti sa inchiriezi 200 de masini de lux negre ? cred ca nici daca s-ar recasatori obama nu ar avea atatea masini dupa el

nu sunt inchiriate! sunt proprietati private! nu vezi ca sunt numai mahari, mafioti si shmekeri! Politia e cu “noi”! trebuie sa-i apere pe cei care le dau “de mancare”! si benzina pt masinile lor. nu mai comentez ca mie sila! peste citiva ani o sa vezi tiganimea noastra (protejata de politisti) ca o sa faca toate alaiurile in felul asta (ca-i logodna, nunta, divort, inmormintare, dezvirginare, spargerea de banca sau casa de schimb etc, etc…..)

Mesaj catre poporul cecen : aici sunt banii dumneavoastra !
La noi ca la noi, dar la ei e si mai si cu mafia.
Ramzan Kadyrov, tatal lor, e un om de “milioane”, mare amator de fotbal (Terek Groznii) la care evolueaza sau evoluau si cativa romanasi.
Vedeti pe aici ce masini are in flota pe cand poporul lor moare de foame :

Hei…cred ca fugeau dupa mireasa…sau …poate fugeau de ea…cine stie?

Ca la nunta se merge mai incet…astia erau tare grabiti…poate se grabeau sa nu se schimbe cumva guvernul pina se termina nunta…

e nunta asta ma , o fi fost vreun smecher mafiot iti dai seama cata lume vine … nu vedeti ce masini au ? sau nu un mafiot smecher , cineva din politie cu grad inalt ca ati vazut cate masini de garda erau…

Eu zic ca acele masini de politie erau pt mireasa….sa n-o fure…:)))……iar focurile de arma…erau in loc de claxoane sau manele…:))

cine a zis frate ca se duc la nunta ? sau va luati toti dupa entelegentu’ de’a pus filmu ? 1. e presedintele unei tari, 2. e interlop => convoi de 200 de masini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *