Pivnitza razesului

pivnitza-razesului

Inca exista dubii in privinta mortii lu’ Michael Jackson, exact cum s-au conturat de-a lungul anilor intregi povesti asupra mortii lu’ Elvis – spre exemplu. Unii zic ca toata tevatura asta iscata in jurul mortii lui este doar o poveste ce tine atentia lumii deoparte si cu ajutorul caruia artistul si-a inscenat moartea doar pentru a-si sterge cumva imensele datorii ce le avea.

Sa stea oare  Michael alaturi de Elvis pe o insula, sezand relaxat intr-un hamac in timp ce-si soarbe paharul de cocktail? Hmmm, versiunea celor de la HappyFish zice altceva.

Dupa cum spuneam, mai jos puteti urmari inca un proiect marca HappyFish. De data aceasta printre protagonisti o sa-i recunoasteti pe Arhi, Visurat, Elvis, Stefan cel Mare (Si Sfant, desigur) plus multi altii.


Later edit: Ce are Yeti pe el?

bullets

10 Comments

  1. Cosmin,
    Eu am scris acest spot acum 5 ani. Nu conteaza asta, dar, la o adica, as putea afirma ca ideea mea e copiata de exemplul pe care il dai tu. La o adica. Totusi, faptul ca la noi aparea ceeasi atmosfera de pivinta, ca luminile sunt puse similar, ca folosim perosnajul sitoric Stefan cel Mare, nu inseamna ca ideea mea/noastra are vreo legatura cu filmuletul de care amintesti. Pe bune, daca tot spui ca l-am copiat, demonstreaza-mi asta si imi voi cere scuze public. Dar cred ca nu ai ce demonstra si ca e doar o bagare in seama.

  2. @PAH Unde am zis ca l-ati copiat ? Nu am acuzat pe nimeni de nimic. Habar nu am care cand a venit cu ideea, care a fost primul sa o inregistreze si sincer niic nu ma intereseaza. Mie mi-au placut amandoua. Cand am vazut clipul vostru mi-am adus aminte de cel de la Truda. Atata tot. Nu cred ca am eu ceva de demonstrat. Sa imi scuzati “bagarea in seama”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *