Indrazneste si tu

indrazneste-si-tu

Din cate probabil ati observat (doar v-a sarit in ochi inca de la prima afisare acea culoare inconfundabila, mov) in header a aparut acum cateva zile reclama cu baiatul ala care fuge de nebun, sare, se catara, se rostogoleste iar spre sfarsit pozeaza drept statuie. Ati ghicit, este vorba de o campanie initiata de JOE, care sub sloganul “Indrazneste!” ii provoaca pe tineri sa incerce lucruri noi, sa aiba curajul sa exploreze noi teritorii si sa nu le fie frica de esec.

Lumea este plina de povesti de succes insa niciuna dintre aceste povesti nu ar fi putut fi dusa la bun sfarsit daca inaintea celor care au reusit nu ar fi existat oameni ca mine si ca tine care sa incerce la randul lor punerea in aplicare a acelor idei. Pentru toate acestea a fost nevoie de un act de curaj, de indrazneala, de experimente, de oameni cu fler si suflu. JOE incearca sa-i premieze pe toti acestia, pe toti cei care au incercat sa faca un anumit lucru chiar daca nu le-a reusit.

In acesc scop a lansat indraznestesitu.ro , site pe care oricine poate trimite indrazneala lui, fie ea poza, film sau text si poate castiga propria sa statuie si 1000 de euro!

Exact cum ziceam si mai sus, poate unul dintre voi este urmatorul Usain  Bolt iar maine va incerca sa doboare recordul mondial la fuga cu spatele/100m garduri. Nu va reusi? Nu-i nimic, Joe promite ca va rasplati,  incuraja şi sprijini în permanenta experimentele celor îndrazneti.
Succes participantilor. 😉

bullets

4 Comments

  1. Eu nu vad reclame ca am AdBlock. Cea mai tare extensie de la Firefox. De aia nu folosesc altceva 😀

  2. adblock-urile sa traiasca…

    adblock plus pe firefox
    ie7pro pe internet explorer 8
    google chrome doar uneori il folosesc dar ma satur repede cand vad reclame 🙂

  3. CORNELIA GALAVAN – AVAC si IMPOSTURA, DENIGRAREA SI DIPSPRETUL DREPT…RECUNOSTINTA.

    Domnule Presedinte al Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie -AVAC

    Marian Nedelescu

    Constatam ca nu ati intreprins nici o actiune de reparatie morala fata de d-na Cornelia Galavan care datorita accidentului rutier in urma careaia a ramas infirma dar mai ales a implicarii civice in premiera in Romania, a avut initiativa infiintarii AVAC alaturi de sotul acesteia Ioachim Galavan.
    Este grav ca nu ne-ati pus la dipozitie referitor la istoricul infiintarii asociatiei decat ‘adevarul fabricat’pentru ai denigra pe acestia dupa indepartarea lor caincomozi. Denigrarea lor din cate stim a continuat si in relatiile cu partenerii, colaboratorii si sponsorii asociatiei mai ales datorita derularii de catre Cornelia Galavan si sotul sau a proiectului ‘LACRIMA RUTIERA’ din anul 2001.In actiunea pe care o intrprindem in continuare de a afla adevarul si a va determina in a repara imaginea AVAC, am continuat investigatiile constatand ca rolul determinant in infiintarea si existenta asociatiei l-a avut Cornelia Galavan si sotul acesteia pe care l-ati exclus nelegal, nestatutar avand calitatea de ‘membru fondator’
    In sprijinul afirmatiilor va readuc aminte ca la Judecatoria Sectorului 4 s-a depus dosarul nr. 54/A/PJ/2000 in ultima luna a anului pe data de 07 prin care se solicita inscrierea asociatiei.La dosar existand ‘dovada disponibilitatii denumirii’ eliberata de Ministerul Justitiei pe numele Cornelia Galavan !
    Rolul determinant al Corneliei Galavan si a sotului Ioachim Galavan ce reiese din randul de mai sus este confirmat inaintea datei oficiale precum si dupa ce s-a infiintat AVAC. Am gasit zeci de articole despre ‘cazul Cornelia Galavan’ dar mai ales despre ‘cazul Galavan si expertul infractor Haidu Teodor’ primul caz din Romania cand victima unui accident de circulatie aduce in fata instantei un expert corupt protejat de organele de cercetare penala, demonstrand fenomenul de coruptie prezent in solutionarea tragediilor rutiere !
    Va redau cateva di mentiunile facute de reputati ziaristi de la cotidiienele centale care confirma cele mentionate mai sus:

    1 – “ROMANIA LIBERA” – SILVIU ALUPEI – 27 aprilie 2000
    …Ioachim Galavan intentioneaza sa infiinteze o asociatie a victimelor rezultate din accidente grave de circulatie…

    2 – “CURIERUL NATIONAL” – RAMONA FERARU – 25 mai 2000
    …Familia Galavan a infiintat o asociatie a victimelor accidentelor de circulatie…

    3 – “CRONICA ROMANA – ANDI TOPALA – 16 iulie 2000
    …Este pe cale sa se constituie Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie…Familia Galavan se bucura pentru infiintarea asociatiei…

    4 – “NATIONAL” – VIOREL ILISOI – 31 octombrie 2000
    …Asa stand lucrurile pare cat se poate de fireasca aparitia unei Asociatii a Victimelor Accidentelor de Circulatie (AVAC)…Initiatorul AVAC este bucuresteanul
    Ioachim Galavan…

    Acestea sunt spicuiri din zecile de articole aparute multe dintre ele inaintea infiintarii AVAC gasite in arhivele ziarelor ‘cazul Cornelia Galavan’ fiind comentat in ‘ZIUA’ (Petre Niteanu, Adrian Artene, Aida Sotea, George Tarata), ‘JURNALUL NATIONAL’ (viorel Ilisoi, Adrian Dicu), ‘LIBERTATEA’ (Anca David, Ruxandra Sararu), ‘AZI’ (Oltea Suceveanu), ‘COTIDIANUL’ (Viorel Patrichi), ‘CURIERUL NATINAL’ (Razvan Amariei), ‘EVENIMENTUL ZILEI'(Cristian Levant, Vasile Surcel, Mihai Mican, Andreea Ciuperca) etc, cazul ‘Cornelia Galavan asa cum am aflat de la fosti mebri ai asociatiei facand subiectul mai multor reportaje tv. Datorita Corneliei Galavan a fost cunoscuta si meditizata AVAC dupa care cei doi “parinti morali” au fost indepartati de ‘copii imorali si toate acestea penru ca la data infiintarii AVAC, familia Glavan din cauza greutatilor materiale a fost obligata sa-si vanda apartamentul, in care in mod normal ar fi fost sediul AVAC, apeland la bunavointa Presedintelui Marian Nedelescu pentru a stabili sediul AVAC.
    In incheiere avand in vedere ca nu incercati o reparatie morala ce se impune pentru o mai buna imagine a AVAC va anuntam ca demersurile noastre vor continua pentru aflarea adevarului despre ‘certificatul de nastere’avand in dere ca ‘adevarul pus la dispozitie membrilor asociatiei este denaturat.
    Credem ca actiunile ce se vor organiza in luna octombrie cu ocazia ‘Zilelor Parteneriatului International de Siguranta Rutiera’ ce vor avea loc Bucuresti in perioada 9-11 precum si ‘Forumul Sigurantei Rutiere’ sunt un bun prilej de reconciliere si recunoastere a meritelor Corneliei Galavan si a sotului acesteia Ioachim Galavan. Consideram ca puteti repara aceasta situatie delicata cu ocazia acestor manifestari la care vor fi invitati reprezentanti ai unor asociatii si organizatii care cunosc proiectul ‘LACRIMA RUTIERA’ cu ocazia participarii la invitatia ONU – Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) la conferinta Mondiala a ONG-urilor pentru ‘Siguranta Mondiala’ si unde au participat aproape 100 de invitati din 60 de tari, Cornelia Galavan fiind singura invitata din Romania cu un proiect initiat si realizat cu eforturi personale ! Si aici ca si la Gala Societatii Civile – 2006 unde a primit Mentiunea Speciala, cu un an inaintea AVAC care a beneficiat de sprijinul partenerilor, colaboratorilor si a sponsorilor, Cornelia Galavan a fost singura, infirma
    si bolnava. Aici proiectul ‘LACRIMA RUTIERA’ preciat chiar si de Presedintele Comisiei Europene Manuel Barroso, prin care tot in premiera, se comemoreaza victimele tragediilor rutiere inca din 2001 a fost apreciat de organizatorii si participantii la conferinta. Cu acesta ocazie proiectul a fost cunoscut si apreciat si de “Federatia Europeana a Victimelor Rutiere” (FEVR), “Global Road Safety Partenership (GRSP), “La Prevention Routiere International” (PRI), a caror membra este si Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie – AVAC infiintata in mod determinant tot de Cornelia Galavan !
    Vom aduce la cunostinta tuturor invitatilor, partenerilor si colaboratorilor Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie -AVAC participante la aceste actiuni despre ‘cazul Cornelia Galavan – AVAC’. Deasemeni vom aduce in discutie subiectul si in mass-media din tara si strainatate despre un caz ce se poate intampla doar in Romania !
    In incheiere Domnule Presedinte Marian Nedelescu ca om dar si ca educator si profesor de educatie fizica, recunoasteti in mod sportiv, rolul determinant al Corneliei Galavan la infiintarea si deci existenta Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie – AVAC.
    In concluzie avea dreptate un fost membru al asociatiei care a afirmat:
    ” DACA CORNELIA GALAVAN NU ERA NICI ASOCIATIA VICTIMELOR ACCIDENTELOR DE CIRCULATIE – AVAC NU EXISTA”

    ps.
    Unul dintre ziaristii cu care am discutat a confirmat ca l-a cunoscut prin intermediul
    Corneliei Galvan si a sotului acesteia in urma caruia a scris un articol in presa asa cum
    a mai scris si despre alte cazuri puse la dispozitie de familia Galavan inaintea infiintarii
    Asociatiei Victimelor Accidentelor de Circulatie.
    Daca doriti mai multe amanunte va pot comunica un nr. de telefon.

    MEMBRU AVAC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *