Ramona Gabor in sanii goi (Playboy)

ramona-gabor-in-sanii-goi

Ramona a oferit o privelişte de neuitat pentru bărbaţii aflaţi în apropiere, când costumul de baie i-a jucat feste şi a lăsat să se vadă sânii, proaspăt achiziţionaţi, în toată splendoarea lor. Preocupată mai mult să câştige un loc pe insula Paradisului, Ramona nici nu a prea dat importantă momentului. Ca o adevărat luptătoare, cu steagul în gură, ea ajunge la mal reuşind să aducă echipei mult aşteptatul punct.


Iata ca a venit si momentul mult asteptat  (de catre ea, desigur): Ramona a reusit in sfarsit sa arate lumii ce investitie a facut cu ceva timp in urma. Deh, trebuie cumva sa-si recupereze cumva banii, logic. Oare cat a primit pentru aceasta mica scapare?

Oricum, doar aparitia la Rataciti in Pana Mea Panama trebuie sa o fi ajutat enorm, o cale minunata de a se ocupa de PR-ul personal.




[via

bullets

24 Comments

  1. O daaaa, o priveliste de neuitat.
    Noroc ca nu mancam in timp ce ma uitam la baloanele dezumflate a moldovencei – sunt sigur ca mi-ar fi trecut pofta de mancare…
    Din cate am inteles ar fi cerut 1000 de euroi pentru a-si dezveli … pungutele cu doi bani (strange fonduri probabil pentru operatii estetice) dar cica n-ar fi primit nimic. Nici nu ma mir…

  2. Ce e asta mah? Noroc ca nu am halit inainte….mai avea putin si se impiedica de tatele alea…Astea sunt dupa operatie? Cocostarca urata si de kko! RROMANIA! BLEAH!

  3. Ma scuzati, dar cine este aceasta….cum o cheama? A Da.Ramona Gabor?
    N-am auzit

  4. Urmatoarea vedeta Pro va fi o parasuta de pe Centura. Sunt de aceeasi categorie, doar tariful difera…

  5. Eu nu cred ca sanii Gaborei sunt din silicon. Cred ca sunt din polistiren expandat. Nu ati vazut ca pluteau?? Buni in caz de naufragiu 🙂

  6. Holly Mother of Sweet Jesus !!!!!!

    l8er edit: Sfinte Sisoie Mare!!!!!
    l8er edit2: Pentru numele lui Dumnezeu !!!!!!

  7. ca si @un antitalent….who the hack is ramona gabor?….iar aia nu is sani noi…mai degraba second hand…la cat de flescaitzi sunt.

  8. Sanii arata intr-adevar cam lasati.
    Cea mai mare problema a acestei fete nu sunt insa sanii… e PROASTA si FITOASA. Daca nu m-ar fi deranjat caracterul ei de parvenita, nu m-ar fi deranjat sanii.
    Dar asa adaug si eu un “ewwwwwww” la toate cele de mai sus.

  9. intr-adevar va simtiti atat de perfecti incat sa ii criticati pe altii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *