Doua seriale marca Hallmark: “Clara Sheller” & “Being Erica”

clara-sheller-being-erica

Clara Sheller are aproape 30 de ani şi lucrează ca jurnalist la Paris, pentru o revistă de femei, numită “L’Hebdo”. Ca orice altă fată căreia i s-au spus prea multe basme cu Făt-Frumos, este convinsă că poate transforma viaţa ei modernă, plină de evenimente, într-o poveste cu zâne.

Împreună cu cel mai bun prieten al său, JP, împart nu doar apartamentul, ci şi alte lucruri: aceleşi plăceri şi necazuri, dar, mai mult decât orice, aceeaşi determinare de a-şi găsi sufletul pereche. Clara se îndrăgosteşte, la fel şi JP, uneori chiar în aceeaşi perioadă, uneori unul de celălalt, alteori… de aceeaşi persoană.

“Clara Sheller”

Viaţa nu-i aduce nimic concret Ericăi Strange. La 32 de ani se pare că toate planurile ei din adolescenţă au dat greş – dragostea vieţii ei n-a mai apărut, cariera perfectă nu s-a întâmplat şi cei doi copii frumoşi par la fel de departe acum, pe cât erau şi atunci. În opinia ei, doar trecutul e devină. Şi, colac peste pupăză, ajunge în spital după o serie de incidente…

Dar norocul îi surâde şi totul e pe cale să se schimbe când îl întâlneşte pe misteriosul doctor Tom, un terapeut care pare să ştie multe despre ea. O provoacă să-şi schimbe viaţa, iar Erica apucă această şansă cu ambele mâini – şi uite aşa călătoreşte în timp pentru a-şi confrunta problemele din trecut.

Adolescentă din nou, dar cu mintea unui adult, are acum ocazia să îndrepte greşelile din trecut şi să-şi schimbe cursul propriei sale istorii…

“În mintea Ericăi”

Incepand cu 27 septembrie, in fiecare duminica, pe Hallmark Channel ati putut viziona cate un episod din Being Erica si Clara Sheller , doua seriale targetate in special pentru publicul feminin.  Sunt foarte curios daca va plac. Fetelor? Se aude?

bullets

7 Comments

  1. Buna ideea celor de la Hallmark (sa foloseasca bloggerii.. si curierul rapid). Sunt convins ca mai nimeni nu ar fi aflat de cele 2 seriale altfel; asa, au strans o multime de articole. Vizionari nu stiu, nu cred ca cei care frecventeaza blogurile folosesc TV-ul prea mult.

  2. Am vazut cate un episod din amandoua, sunt destul de ok, usurele, dar nu pot sa zic ca m-au prins foarte mult.

  3. eu am apucat sa vad primul episod din being erica pe hallmark…si mi-a placut.
    apoi m-am folosit de mininova si mi-am scos restul episoadelor aparute. si le-am si vazut, bineinteles.
    being erica e un serial frumusel si optimist. e clar pentru gagici. nu stiu ce tip ar avea rabdare sa vada aventurile unei fete care se poate intoarce in trecut pentru a-si “repara” regretele.
    e faina ideea, mai ales ca oricine si-a dorit cel putin odata in viata sa se poata intoarce in trecut si sa schimbe ceva.

  4. Eu am inceput sa urmaresc “Being Erica” dupa ce intr-o seara am nimerit din greseala Hallmark-ul :). E dragut serialul , dar dupa cum a zis si Dora, e clar pentru fete. Eu una o sa il urmaresc in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *