Norc.ro lanseaza “Recomandari”

norc-lanseaza-recomandari

Din cate bine stiti si presupun ca sunteti familiarizati deja cu el, Norc.ro activeaza de ceva timp in  online-ul romanesc. Baietii astia au reusit sa distraga cumva atentia utilizatorilor de la Google Maps (cel putin asta s-a intamplat in cazul meu) si sa-i indrepte catre proiectul lor de real succes. Nu e de mirare ca pana si cei de la Catavencu s-au interesat de ei si le-au luat pana si un interviu.

Ok, v-ati plimbat destul prin orasele virtuale, ati folosit cu succes acest minunat site insa ce vreau eu astazi sa va prezint este un nou serviciu relativ nou. Este vorba de recomandarile Norc.ro. Cei care aveti deja cont ati observat in meniul din dreapta sus ca au doua optiuni “Imobiliare” si “Street view”. Eh, unele conturi, sa le zicem mai “fericite” au beneficiat incepand de saptamana trecuta de noul tool integrat si anume “Recomandari”. Ce face acest buton dupa apasare? Pai pe langa faptul ca dezvaluie o harta extrem de puricata cu fel de fel de pioneze colorate (vezi Bucurestiul, de exemplu) da posibilitatea utilizatorilor sai sa scrie si sa propuna locatii ce merita(sau dimpotriva, nu merita) admirate/vizitate de catre prietenii lor sau alti utilizatori.

Intr-un cuvant, doamnelor si domnilor, avem de-a face cu termenul de interactivitate,  lucru ce incepe sa prinda contur si in online-ul romanesc.

De ce să scriu o recomandare?

Pentru că merită să împărtășești cu ceilalți părerile tale despre locurile unde mergi și despre experiențele pe care le trăiești. După cum știi și tu, cele mai bune recomandări sunt cele personale, primite de la prieteni sau de la oameni care au trecut printr-o situație similară și care sunt gata sa-ți dea cât mai multe detalii.

Stiu ca v-am trezit interesul si ati intuit, probabil, faptul ca si eu ma numar printre cei ce pot testa si folosi acest nou tool. Acest serviciu se afla momentan in stadiul de “beta” asa ca viitorii beta-testeri , pe langa faptul ca vor putea face propriile lor recomandari sau vor propune locatii ce merita atentia, vor beneficia la randul lor de 5 (cinci ) invitatii pe care le pot oferi prietenilor/amicilor.

Eu astazi voi oferi 10 (zece invitatii) doar celor interesati, astfel:

  • 1. Pentru a va arata interesul este indeajuns sa aveti un cont de twitter si sa dati RT acestui post astfel (puteti folosi si butonul din din dreapta sus):

————————————————————————————–

RT @fulgerica Norc.ro lanseaza “Recomandari” http://bit.ly/1rNObT

————————————————————————————–

Primii 7 (sapte) vor primi cate o invitatie.

  • 2. Primii 3 (trei) comentatori ai acestui post vor beneficia si ei la randul lor de cate o invitatie. Am sa va rog sa comentati folosind o adresa de e-mail valida si la care sa puteti fi contactati ulterior.

Succes si astept reactii.

P.S. Revin cu un post ce va cuprinde  detalii despre modalitatea de activare a invitatiilor plus raspunsruri la alte intrebari ce pot aparea din partea voastra.

Later edit: La nevoie, pot suplimenta numarul de invitatii. Interes sa fie. 🙂  Nu uitati ca fiecare invitatie da dreptul la alte 5 invitatii. Asa ca puteti sa le oferiti cu dragoste (chiar si intre voi, comentant la post). 🙂

bullets

20 Comments

  1. Bravo lor, mai ales ca momentan nu au concurenta pe partea de streetview, google nu are pentru Romania, ca de obicei noi suntem ultimii 🙂

  2. felicitari celor implicati in proiectul norc
    l-am urmarit inca de la inceput

    e bine sa fie valoare pe piata si concurenta, se va mentine un standard de calitate ridicat 🙂

  3. And I’m 5th. Dar nu ma supara absolut deloc o invitatie. :d

  4. sa sa dea cate una sa ajunga la toata lumea!!!!
    si domnu’dinainte s-o bagat in fata!!!
    sa se fata lista de asteptare d’le.
    sau cu alte cuvinte as dori si eu una…:)

  5. pot spune si eu ca folosesc mai des Norc decat Google Maps. Ideea implementata de ei este foarte buna, poti acum sa gasesti locatii noi, bune de vizitat / admirat, de care nici macar nu stiai 🙂 Se poate o invitatie sa pot deveni un beta-tester, te rog frumos ? 🙂

  6. Am primit invitatie de la fulgerica, asa ca am si eu 5 de dat. Mail yahoo pe “bogdan2a”.

  7. Thx @fulgerica pt invitatii.

    Am si eu 5 invitatii asa ca cine mai doreste, cine mai pofteste, mail pe yahoo la “phunctionist”.

  8. Daniel, fa-ti un cont normal. Noua sectiune este deschisa tuturor incepand de astazi. Spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *