Femeia (blonda) la volan

femeia-la-volan

Ne aflam in fata unui nou episod din mult indragitul serial “femeia la volan“. Pentru telespectatorii fideli avem o simpla intrebare: de ce credeti ca doar femeile confunda frana cu acceleratia? Sau hai sa o luam altfel: cum pana mea sa apesi ca vita pe acceleratie cand nu ai verificat in prealabil daca cutia de viteze e in marsarier. Automata sau manuala, nu conteaza…


[via gdd]

bullets

9 Comments

  1. Probabil a vazut ca sunt reduceri mari in magazin si a vrut sa fie prima:)

  2. geniala!
    o alta intrebare ar fi, indiferent de tipul cutiei si indiferent de treapta in care ar fi masina, de ce dracului pleci sau intri cu asa avant dintr-o parcare?

  3. tocmai ce postase visurat o compilatie cu rusi. Filmuletul asta s-ar potrivi ca o manusa.

    Si totusi, de ce li se intampla numai lor?

  4. nu stiu unde am vazut filmuletul si cica ii zice politistului “vrei sa ai probleme?” si chestii din astea. ce scarba mi-e de asa ceva. dupa ce ca e o cretina, mai este si tare in gura.
    tot asa a fost si cu vita aia de pe kisselef care a accidentat studenta din moldova. strauss sau cum o cheama. nu stie sa conduca, dar vrea. si daca face o prostie cat ea de mare … “pleaca domne ca eu-s smechera”.

  5. Cand ai asa masina pe mana nu cred ca nu-ti face cineva instructajul…si chiar daca e sa gresesti, in maxim 2-3 metri te dezmeticesti… Plus camera aceea fix la momentul accidentului… O reclama mascata sau ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *