Razbunarea cepei

razbunarea-cepei

Din cate ati observat rapid din titlu, o sa vorbim in continuare  despre un concurs organizat pe Razbunarea Cepei. Si cum bine ati intuit, subiectul principal este o ceapa furioasa si foarte suparata pe oamenii care o exclud din masa lor si astfel ii strica reputatia (mancati seara niste ceapa si o sa va explice prietena cum stau lucrurile, dis de dimineata).

O sa vedeti inediat despre ce vorbesc insa, revenind la concurs, sa enumeram cateva reguli: daca esti printre primii 1000 care incarca pe blogul-siteul-profilu-hi5-ul, facebook-ul personal un clip (de aici), primesti  un Angry Whopper. Pe de alta oparte: iti faci cont, postezi linkul personalizat oriunde iti doresti sau il trimiti prietenilor prin e-mail sau Yahoo Messenger, strangi cat mai multe clickuri iar daca la sfarsitul promotiei esti in top 300 castigi un Meniu Angry Whopper pentru 2 persoane!

Treburile sunt simple si la indemana oricui, grabiti-va pentru ca mai jos veti vedea burgerul meu cum vine incet spre mine. 😀

bullets

8 Comments

  1. Daca tot dau premii “de super-criza”, macar puteau face niste clipuri care sa merita sa fie promovate la prieteni.

  2. Deci, pun asta pe blog/bla/bla/bla si primesc un sandwitch de 80 de mii, mda, mai bine imi cumpar decat sa ma duc la fata aia la BK si sa ii zic ca am castigat o promotie… si sa imi dea un burger gratis.

Comenteaza: