Aniversare TAC – 20 de ani

aniversare-tac-20-de-ani

Pe 10 decembrie s-au implinit fix 20 de ani de cand compania australiana TAC  (Transport Accident Commission) si-a inceput activitatea. Cu ce se ocupa TAC? Pai ori cititi la ei pe site ori sunteti atenti la materialul de mai jos. Piesa celor de la REM (Everybody hurts) se potriveste excelent acestui montaj de 5 minute.



Un clip realizat recent de catre TAC si totodata foarte intens, a fost postat de catre mine prin vara – link.

Cred ca acestui tip de soferi li se adreseaza:

bullets

6 Comments

  1. Aceste clipuri ar trebui trimise AUTOMAT ! tuturor celor care deschid o adresa de email=utilizatorilor de internet si in Special soferilor !

  2. @jean – 100% de-acord cu tine!

    campania TAC – minunata; eu as da clipul ala la televizor in timp de maxima audienta – din 10 in 15 minute; pina li se face acru de el! inconstientii dracului!

    Cit despre ala din clipul doi – io pe-aia i-as impusca din start! L-ai oprit si e in starea aia – i-ai zburat creierii. Scurt!
    E destul vreo 10 rezolvati asa – si apoi dati pe post DUPA clipul de mai sus, din 10 in 15 minute. Restul or sa se gindeasca de 2 ori inainte de a se urca la volan!

  3. Volvo am inteles ca are un senzor in volan, un fel de alcooltest… Nu-ti porneste masina… E o varianta care poate pe viitor o sa se existe pe mai multe masini… Multe dintre victime nu au treaba cu accidentul, sunt la locul nepotrivit in momentul nepotrivit… Dureros este cand vezi familia in lacrimi, pe acest lucru trebuie pus accent intr-un videoclip si vad ca TAC a reusit…

  4. Uaiii, dar nu stiu cum reusesc sa realizeze clipurile atat de real, chiar zici ca sunt accidente reale…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *