Chicane live @ Kasho Brasov – 23 Aprilie 2010


Ce sa zic? A fost frumos, scurt dar frumos. Lasand la o parte fitele sau pitipoacele plimbarete, atmosfera a fost extrem de ok pentru un concert. Bine, exceptand  warm-upul obosit facut de niste DJ jalnici care a tinut pana pe la ora unu juma’ atunci cand au venit ei, Chicane (sau trebuie sa-i zic “el”?:

Natasha Andrews – Vocals,
Mark Pusey – Drums & Percussion
Simon Small – Guitar/Bass
Nick Bracegirdle – Keys (The man)

O singura precizare inainte de toate: Natasha Andrews este o artista desavarsita, o sa o auziti imediat cum canta live si o sa-mi dati dreptate. Punctul culminant al concertului a fost atins odata cu prima nota din “Don’t give up” iar tipa a prestat fenomenal! Nu va mai zic de “Bruised Water”, “Offsore”, “Saltwater”, “Stoned in love”. Nu cred ca a simtit cineva lipsa lu Bryan Adams sau a lui Tom Jones. Bravo Natasha!

As vrea sa multumesc camerei mele video – Creative Vado HD – care si-a facut treaba maiestuos, a fost primul ei concert la care a luat parte 🙂 . Sunetul si imaginea intr-un mediu cu luminozitate scazuta sunt exceptionale, nu ma asteptam sa redea atat de bine. Si inca o chestie interesanta: eram foarte aproape de boxe si urechile mele receptionau melodiile foarte distorsionat ( poate pentru ca asurzisem dupa primele 10 minute). In schimb camera a inregistrat sunetul foarte ok  in comparatie cu zgomotele percepute de mine. Tocmai de asta nu am filmat unele parti din concert. Acum imi pare rau, trebuia sa o fac. 🙁

Chicane – Natasha Andrews – Bruised Water

Chicane – Halcyon – Simon Small la chitara.

Chicane – Offshore  – Simon Small la chitara clasica.

Chicane – Saltwater 1

Chicane – Saltwater 2

Chicane – Don’t give up – momentul maxim al serii (parerea mea):

Weekend placut! 😉

bullets

4 Comments

  1. iote ma, ai fost chiar tu ala care a filmat 🙂

    bravo, ma bucur ca te-am revazut 🙂

    io i`am ratat aici desi au fost la 2 pasi, pentru ca parca era frig si n`am avut chef sa ies din casa 😉

    dar las ca suntem in europa acu si se mai nasc si alte vedete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *