Lectia de BDSM (fixed)

Buna,imi doresc sa cunosc o persoana de sex feminin cu inclinatii BDSM,care sa nu aiba bariere phihologice pentru acesta practica superba.Pentru mine BDSM-ul este un stil de viata,o placere atat de mare,incat altceva nu mai conteaza in jurul meu.Din fericire si situatia materiala si timpul liber ma ajuta mult,dar din pacate in tara aceasta oamenii sunt mai incuiati la minte si nu stiu ce rateaza.Daca crezi ca avem aceleasi inclinatii spre aceasta arta a placerii si a senzatiilor extreme, hai sa ne cunoastem mai bine si sa progresam cat mai mult in acest domeniu. fantesyst@yahoo.com

“Nu exista ceva mai excitant decat sa ai pe cineva la dispozitia ta” – sustin cei interesati si fascinati de tentatiile bondage.De indata ce imobilizezi o persoana si o/il ai la dispozitia ta iti simti sangele gonind prin vene si inima batand de doua ori mai rapid decat in mod normal.

BDSM-ul este o arta,nicidecum satanism cum spun altii,este o arta a placerii intime,este un stil de viata deosebit,este ca un fel de teatru in care trebuie sa joci rolul de Stapan/Stapana,este placerea de a fi dominat,controlat de o alta persoana fara sa poti face nimic,este o cale de a-ti cunoaste propriul corp si zonele care ti-ar putea spori placerea fizica,este singura modalitate care transforma durerea fizica usoara in placere.Oricat de multe ai realizat in viata,fara BDSM nu stii nimic

Am publicat anuntul omului, e cazul sa-l ajut, tipul e deosebit de sincer si plin de cunostinte.

Claudia, ridica fundul, Mastăr Claus iz in ză haus!



BDSM este un termen folosit în literatura de specialitate care se referă la grupa de practici sexuale, denumite şi sadomasochism. BDSM este prescurtarea denumirii din limba engleză „Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism”, care cuprinde practicile sexuale sadice de dominanţă şi subordonare, corelate cu extazia sexuală la durere, încătuşare, lovire, etc.

wiki
Later edit: In cat timp credeti ca ajunge clipul pe 220.ro ? 🙂

[thx to Liviug]

bullets

11 Comments

  1. ROFL.
    “Tu esti Claudia. Ridica fundul!”
    Fiindca e weekend, mai greu pe 220, dar daca era in timpu’ saptamanii in 10 minute era acolo

  2. daca te bate asta in asemenea hal se termina totul cu o mare durere si multe vanatai =)) …saracul scaun :)))) ce bataie si-a luat =))

  3. ahh asa asa dati drumu pe pereti…si pe mine dak ma bate cineva cu ciomagu imi arunc ejacularea feminina peste tot =)))

  4. l-am vazut si eu pe youtube acum cateva saptamani !!! :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *