Care e scopul vizitei dumneavoastra la Timisoara?

Faceti-va timp sa reflectati dupa ce vedeti “interviul” si intrebati-va care era oare scopul fetei. Eu sunt sigur ca omu’ nu avea defapt niciun scop decat acela de a se plimba.

Parerea mea: fatuca (e reporter?) e retarda iar daca as fi fost eu in locul lu’ Ilie as fi reactionat la fel (poate mai putin injuraturile dar revolta ar fi cam la acelasi nivel). Ca doar nu ma plimb prin Timisoara pe banii ei. Ce plm!

Eu tin cu:

View Results

Loading ... Loading ...

“Va intreb care este scopul dumneavoastra la Timisoara?”. Reporteri de toata jena, omu venea de la masa iar a s-a trezit cu o camera in mana la ora aia tarzie si ce si-a zis:gata, am facut o stire de prima pagina! Asemenea comportament din partea unui jurnalist este incalificabil.

[via reportervirtual]

bullets

21 Comments

  1. Pai care e diferenta dintre Becali (faza cu Dan Voiculescu) si Nastase?
    Niciuna. Putea sa ii spuna ca se plimba sau intalnire particulara cu orasul ….

  2. Coborat din copac mai esti mai Fulgerica. O reactie simpla si de bun gust ma asteptam de la dom’ Nastase, nu ca ultimu mahalagiu.

  3. esti sigur ca-s coborat din copac? 🙂 reactile de bun simt sunt folosite cu cei care fac actiuni la fel de simple si la fel de pline de bun simt.

  4. Comportament de tigan, pardon rrrrom, jegos care ne reprezinta tara … RRomania
    Pacat ca nu avea racheta de tenis la el, poate i-o baga pe cap 🙂
    Ma intreb, domnul rrom din companie cine era?

  5. Da, revolta, dar nu injuraturile. I-as fi spus ca nu are voie sa ma filmeze fara acordul meu, i-as fi trantit camera sau mai stiu eu ce, dar in nici un caz nu as fi injurat asa. Sau putea sa-i raspunda la intrebare. Urat…..

  6. Reporterita este o dobitoaca asta se vede de la o posta insa asta nu scuza atitudinea de cocalar de rahova. Pai ala cu perversa de pe Targu Ocna era copil. Tigan a fost toata viata da ma asteptam ca la batranete sa fie mai cu capul pe umeri.

  7. Stii, mie chestia asta cu filmatul pe domeniu public mi se pare cu 2 taisuri. Daca eu sunt fan ilie nastase si vreau sa fac o poza/video cu el, ti se pare ca incalc vreo lege atat timp cat nu difuzez materialul mai departe? Mai ales ca e si pe domeniu public. Daca pe mine ca turist, ma intereseaza cladirea din spatele lu’ nea Ilie si el apare in cadru, ar trebui sa ma simt si sa inchid camera?! Sunt argumente ipotetice, legate pe baza ideii de a filma o persoana publica, nu o scuza pe domnisoara. Comportamentul lu’ nea ilie e de toata jena. Adica pana la urma intrebarea duduii, la modul obiectiv, a fost “ce faci aici?”. Nu mi se pare intr-atat de iesit din comun incat sa merite un raspuns plin de nesimtire.

  8. man, dar care e diferenta dintre badaranu asta si Nikita?!? Nu inteleg cum poate sa ti se para normal un astfel de comportament.

    Avand in vedere ca apare in toate spoturile despre Romania alaturi de Hagi si de Nadia, are OBLIGATIA de a se purta civilizat. Pt simplul fapt ca reprezinta imaginea Romaniei.

  9. e penibil ca persoana publica sa aibe o astfel de reactie, putea foarte bine sa vorbeasca frumos

  10. Eu nu țin cu niciunul. Totuși, reacția lui Ilie Năstase e condamnabilă. E o persoană publică de foarte mult timp, nu se poate spune că întrebarea l-a surprins, pentru că nu e prima oară când dă peste reporteri. E o peroană publică și, într-o oarecare măsură, este imaginea României. Nu așa ar fi trebuit să reacționeze, putea foarte bine să îi răspundă la fel de mișto cu un simplu “mă plimb!
    A, să nu vă mai aud cu vorbe de genul “reporter retardat” – e pleonasm!

  11. @acsel: toți am coborât din copac, doar că nu toți am ajuns pe pământ, unii s-au oprit pe trunchi. Te las pe tine să îți imaginezi cine e încă pe trunchiul copacului 😉

  12. halal imagine de ROMANIA …the land of choice…vai de mama lui …nu l credeam asa retard…

  13. Intradevar , reporterii se baga in sufletul omului indiferent de imprejurarile in care se afla persoana publica.
    Reactia lui Nastase putea sa fie cu totul alta mai ales ca e un nume important atat in Romania cat si inafara granitelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *