Tarky – Give me (Vampirul din Onesti loveste din nou)

Cristian Spiridon (32 de ani), alias Tarky, cantaretul din Onesti care a devenit vedeta dupa ce a sustinut ca ar fi avut o relatie sexuala cu Mihai Traistariu (declaratie pe care apoi si-a retras-o), isi petrece vara in Eforie Nord, lucrand ca ospatar.”M-am facut baiat cuminte. Vreau sa scap de stampila de scandalagiu”, sustine Tarky. “Din iunie, lucrez aici si imi e foarte bine. Strang bani pentru lansarea unui videoclip.

[via]

Omul a lucrat o vara intreaga si a strans 100 euro, mai mult de atat nu cred ca a costat videoclipul.

Maestre, banda!

[via contrasens]

bullets

12 Comments

  1. Bravo lui, doar insa sa nu il apuce pasiunea si de Patron si sa mai faca niste declaratii…
    O zi minunata iti doresc

  2. Cred ca e viral.. nu-mi explic.. nush 😐
    E mai tare decat “ieurovizion, ci lumini ci feierii..” 😐

  3. Cat de trist…Sincer deja nu ma mai pot amuya la semenea rateuri ale societatii…Pilaf e asta!!!

  4. Duda asta de Tarky, era acum o luna sclav pe la o terasa de pe faleza din Eforie Nord. Servea pe acolo… Sa il vezi ce dadea din buci.

  5. draga vizy , intra-devar este foarte trist si..stai caci colaboratorii lui tarky sunt in plina desfasurare , ca sa zic asa , probabil ne asteapta in continuare alte surprize …de genul asta bineinteles , din cate cunosc eu sunt la a doua colaborare cu el , vor sa-l faca pe tarky si cantaret de jazz …..oaaaaaa!!!!! il gasiti pe you tube la user “proffartmusic”..aceleasi panarame de oameni

  6. Mama…dar cum se misca,e incredibil,…mi-au dat lacrimile….De ras =)) Timberlake ar trebui sa si-l ia pe post de mentor in coregrafiile lui…..Vai,vai vai

  7. Hai frate, asta e pe bune? Nu a auzit de simtul penibilului? Sunt curios daca el crede ca a scos o piesa si un clip de calitate! Incredibil. Sper ca e caterinca!

  8. nu mai ziceti “Tarky din Onesti” , el de fapt locuieste intr-un sat de langa Onesti care se cheama Prajoaia , deci e “Tarky din Prajoaia”. suna si mai bine ,nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *