Tigani prinsi la furat in Spania

Rumanos roban leche infantil de una farmacia VIDEO REAL – Alvarito Pinto

Titlul acestui filmulet  – capturat de camerele de securitate ale unei farmacii din Spania –  ar suna cam asa intr-o traducere aproximativa : romani prinsi la furat intr-o farmacie din Spania.

Chestia asta e destul de enervanta si tocmai de aceea sunt de acord cu ce-a declarat Basescu luna trecuta. Schimbarea denumirii tiganilor in romi a fost si este o decizie gresita, europenii facand confuzie intre rromi si romani. Am postat imaginile de mai jos, nu pentru a va relata o stire, ci doar pentru a va demonstra ca in fustele largi ale tigancilor incape uneori si juma’ de porc.

Uitati-va cu atentie:

bullets

15 Comments

  1. Cred ca subiectul ar fi asemanarea rromi-romani nu stiu ce problema a avut termenul de tigani si de ce a fost schimbat? Epitetul e considerat jignire? Sa fie culoarea pielii de vina… de ce nu si-au schimbat denumirea in vikingi daca vroiau sa faca un pas important in evolutie? Ne place sa vedem personalitatile si caracterele noastre unice, diferite dar nu suntem in stare sa sa vedem diferentele dintre rase. Cred ca toata lumea e de ajuns de saturata de minoritatile din tara fiecaruia, nu ar fi mai bine pentru minoritatile care nu se adapteaza sa mearga in locul unde reprezinta majoritatea, adica in tara lor? Nu cumva oriunde ar merge vor ajunge din nou minoritate din caza inadaptabilitatii? Sau cu totii trebuie sa evitam subiectul pentru ca apare cineva si te face rasist?

  2. Titlul corect este :¨Romani furand lapte pentru copii dintr-o farmacie¨.Cel mai bine ar fi sa se introduca din nou vizele in tarile din vest pentru tigani si romani laolalta.Noi,¨capsunarii¨ stabiliti definitiv aici ne-am saturat de voi.Veniti doar pentru max. 30 de zile in vacante.Tiganii puteti sa-i exterminati si spaniolii au tiganii lor.

  3. @Milogul – Hold your horses. Ai gandit prea departe, problema e simpla: aia-s tigani si fura, eu sunt roman si nu fur. De ce sa fiu pus in aceeasi galeata cu el? Pardon?

  4. asa si , care e urmarea, ca nu e aratata in film, sunt prinsi la furat (pe camera)da mai departe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *