Download Yahoo Messenger 11



  • Keep up with friends wherever they are – View, comment on and like updates from Yahoo! Pulse, Flickr, Facebook, Twitter, and more, all from one place, right within Yahoo! Messenger.
  • Post one status to multiple social networks – Share your Messenger status simultaneously on Yahoo! Pulse, Facebook, and Twitter.
  • Chat with Facebook friends – In addition to your friends on Windows Live, you can now IM your Facebook friends right within Yahoo! Messenger.

 

Cei de la Yahoo au lansat in Noiembrie ultima versiune a mult indragitului client de chat, versiune care pe langa tot felul de nebunii si beculete (pe care sincer, le urasc) contine si mai multa interoperabilitate cu retelele de socializare online. Asta mi se pare a fi singurul lucru bun. De fapt mai au o chestie interesanta si din punctul meu de vedere cea mai importanta si utila: functia “Search” in arhive. In rest, sincer, nu ma ajuta deloc toate blizbizurile introduse odata cu versiunea 7 (daca nu ma insel).

In urma cu aproximativ doua luni ma fost pur si simplu nevoit sa-mi fac upgrade la ultima versiune stabila (Yahoo Messenger 10) pentru ca vechea mea versiune (8) pur si simplu nu se mai conecta la net. That reminds me, era cat p’aci sa renunt de tot la Yahoo Messenger. De jocuri si toate prostiile oricum n-am eu nevoie iar suportul pt retelele de socializare functioneaza perfect si cu Trillian. 😀

Mai multe detalii despre YM 11 puteti afla de pe blogul official – iar download puteti face de  aici. Distractie placuta! Sa-mi ziceti cum vi se pare, eu inca nu ma risc. 😀

Update: Normal ca merge instalat si pe Windows 7. Wtf, m3n, lol!

 

[via piticu]

bullets

12 Comments

  1. da erori din cand in cand..in rest merge binisor..dar mai stau o vreme pe versiunea 10

  2. @Fulgerica: Au lansat cea mai recenta versiune, ca ultima sigur nu va fi.
    Si mie tot mess 8 imi placea, dar aceeasi problema am intalnit-o si eu si a trebuit sa trec la mess 10 si voi mai ramane o vreme la asta.

  3. Eu totusi as mai ramane un timp la YM10, nu ma adaptez greu, dar chiar nu am ce reprosa versiunii pe care o rulez acum…. Poate doar functia de cautare in arhiva sa imi atraga atentia…

    Pastrez momentul pentru perioada sarbatorilor de iarna cand este timp si pentru experimentat chestii din astea! 😉

  4. E frumos dar problema e ca tot primesc erori de genu don`t send din cauza ca interfereaza flashul din messenger cu cel din chrome si ma enerveaza groaznic…am revenit la mess 8 cel mai stabil.

  5. si cmf?
    a miam facut si eu mai de mult miam amintit:X:X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *