Ce sarbatorim noi la 1 Decembrie?

Nu stiu, nu stiu d’astea… Deci conjuctura e de’asa natura ca s-a uitat sarbatorile astea de romani. Deci datorita faptului pentru ca deoarece  nu avem bani, nu avem nopti si zile. Care are bani manca, bea, care n-are –  se uita.

Nu stiu, noi nu suntem de aicea.

[via visurat]

bullets

11 Comments

  1. Da, nici yo nu-s d-acilea. Yo nu stiu nimic. exista ziua de 1 dec? Ce an!? Daca nu e zi de lansare a unei carciume ce rost are? :))

  2. Eu zic ca daca tot iti da firma o zi libera (de la stat), poti cauta si tu un pic pe Google sau sa-l cauti pe profu’ de istorie dintr-a 5-a si sa-l intrebi ce plm sarbatorim. Nu?

  3. Deci ca să zic așa că ziua asta, cum ar veni înseamnă că de fapt nu e ce sărbătorim.

    Înainte de ’89 nu era 23 august ziua națională?

    Și altă chestie: în cărțile serioase de istorie, unirea s-a realizat “de-a lungul” lunii noiembrie: 5, 18 și pe urmă în 1 decembrie.

    Da’ io nu știu d-astea că nu-s așa bătrân, nu mai țin minte de-atuncea!

    Moșulică de la final îi deliciul fiecărui reporter. Îl întrebi de calendar și-ți zice de fluturașu’ de salar (sau pensie)!

    Și încă ceva: ce treabă au pensionarii de la țară cu 1 decembrie? la ei nu se dă liber, nu se organizează pupătura de moaște, nu se dă de băut pe banii primăriei, deci ii doare-n sapă de ce s-o intamplat acu’ 90 de ani.

  4. Stai, stai, de fapt nu citesc pe nimeni in perioadele cand nu am timp. 😀

  5. trebuia luat interviul la oraseni sa se vada ce praf sunt aia ( sa nu zic prosti ) ..mai rau ca satenii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *