bullets

8 Comments

  1. Deja nu mai e amuzant. Rad de niste oameni simpli, si nu e deloc amuzant. Oricum multi dintre voi sunteti crestini ca asa trebuie, ca asa ati fost crescuti, sa credeti in Dumnezeu. Iar cine nu o face e privit cu ochi rai, mai ales la tara.

  2. doamne ma , cica mergeti la biserica>? DACUUUUUUUMMMmm cum sa nu merg doamne , tin post de toate. doamne cand ii aud cu manipularea asta in masa….

  3. Ba e foarte amuzant (de fapt e de plans cand vezi cat e prostia). Nu conteaza ca sunt oameni simpli sau nu. La intrebarea care e diferenta dintre Pasti si Craciun ar fi trebuit sa raspunda imediat, fara sa stea pe ganduri. Pe langa faptul ca habar nu au pe ce lume se afla mai se si tin tare de tot ca ei tin post, merg la biserica in fiecare Duminica si se spovedesc, dar nu stiu ce se sarbatoreste la sarbatorile astea doua RELIGIOASE. Eu unul nu prea sunt trecut pe la biserica (nu-mi place sa vad toate babele cum stau in biserica si vorbesc de ce s-a mai intamplat saptamana asta in sat) dar tot stiu ca de Pasti se sarbatoreste INVIEREA si de Craciun se sarbatoreste NASTEREA.

  4. Bah deci m-am convins , diferența e posturile. 4 si 6 săptămîni . Noh pthiu l-ai dumniezãu…

  5. Ar trebui sa considerati faptul ca toti cei intervievati au facut scoala pe vremea comunismului, cand NU exista obiectul de studiu Religie.
    Pe de alta parte daca tot stau in fiecare duminica si la “denie” in biserica macar daca ar asculta ce zice popa, poate asa ar afla ce se intampla de craciun si de paste.

    Hai sarbatori fericite!

  6. Daca se duceau la biserica sa asculte ce spune preotul sigur stiau care este diferenta. Trist este ca se duc de zeci de ani la biserica doar pentru ca asa vad la altii nu ca sa priceapa ceva. Decat sa te duci ca vita la biserica fara tragere de inima mai bine stai acasa si faci ceva util. Va dati sema cat timp au pierdut oamenii astia cu statul la slujbe pana la vartsta asta fara sa priceapa nimic? Credinciosii de week-end. Niste idioti care mai si voteaza din cand in cand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *