Sa-l facem pe Gogea carnati! Sau nu?

Hai noroc, eu sunt Gogea. Porcul de Craciun, ma stii. Obisnuiai sa te strangi cu familia in jurul meu, la o tuica fiarta si un sorici proaspat. Anul asta, insa, nu stiu cum o sa mai fie. Cu toate normele astea europene imi e teama ca incet-incet nu ne vom mai vedea de Ignat, pe coada mea! As vrea sa stiu parerea ta. Esti pentru pastrarea traditiilor, a carnatilor afumati si a piftiei sau esti pro-european, sensibil la suferinta mea? Stapanul mi-a zis ca ma pot transforma in jumari:) sau ca voi trai, acum depinde de ce votezi tu…

Lucrurile sunt simple, Gogea e pregatit sufleteste si are moralul destul de ridicat pentru perioada aceasta a anului. Acum, totul depinde de voi, vreti ca Gogea sa traiasca sau i-l vreti carnati? Ii puteti vota soarta doar daca intrati pe operatiuneaporcul.ro si va folositi cu succesul contul de Facebook. Pana la ora asta situatia sta in felul urmator:

Asa ca dati sfoara in tara! Gogea (nu?) trebuie sa moara!!!! 🙂 Mai sunt cateva zile pana la Ignat!

Later edit: Stire de ultima ora:
Astazi, 10 decembrie, Puiu Timofte (potentialul calau) va fi prezent live in cocina lui Gogea si va primi ordinele tale. Ordinele se dau prin chat-ul din josul paginii. Vrei sa-l mangaie pe Gogea? Sa-i dea un mar? Sa-l gadile un pic cu maceta? Intra incepand cu ora 12 (aproximativ) si fa-l sclavul tau pe acest calau!

UPDATE IMPORTANT: Surse din apropierea lui Gogea ne-au declarat, sub protectia anonimitatii, ca Puiu Timofte doarme ca un porc. Drept pentru care acest calau va mai intarzia o ora. Deci va primi ordine astazi, acum, intre orele 13 si 17.

bullets

9 Comments

  1. De Craciun il mancam pe Gogu, pe Porky. Dar Gogea sa traiasca. He is sooo cute! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *