Breaking News: Interviu cu adevaratul “NU STIU”

Orice alta insisuire de cuvinte nu isi are rostul. Sa urmarim interviul cu omul nostru (se pare ca si-a gasit o prietena pana la urma):


Partea I:

Partea II:

P.S. Gluma ca gluma dar omul chiar are probleme. Nu-i prea frumos sa facem misto de el, nu?

[thx to Mihalcea]

bullets

18 Comments

  1. Cred ca idioții aia doi care încearcă să realizeze și ei o emisiune dar nu le “ese” au mai mari probleme decât săracu Ciprian.

    Ciprian Președinte!

  2. bine ca o bagat producatorii macul la inaintare sa stie lumea ca ‘are’ 🙂

  3. ce oameni de cacat! cand faci misto de un om cu probleme medicale, e clar ca esti mai bolnav ca el….nu-i prea nimic de ras in filmul asta

  4. Cand spuneti asta sa inteleg ca-l acuzati si pe Bendeac? Sau el face lucruri minunate? 🙂

  5. Acest Cipri este mai intelept decat 90% dintre oamenii din lumea asta!!! Ca nu stie sa vorbeasca, asta e partea a doua, dar macar si-a pastrat sufletul intact! Asta conteaza, nu toate fitzele din capul unora.

  6. Sa le fie rusine celor 2 nesimtiti care isi bat joc de acest suflet nevinovat.

  7. Prima era chiar haioasa, dar sa te duci sa razi de un om cu probleme mi se pare de tot kktu’. Aia doi cu intrebarile sunt adevaratii retardati 🙁

  8. Hey..toti am facut misto de faza cu “nu stiu!” si chestii asemanatoare (vezi interviul cu minerii/muncitorii din Rusia, in urma lui descoperindu-se ca tipu’ ‘beat’ si murdar din spate avea grave probleme mentale).
    .
    Da’ acuma tuturor ni se pare urat ca omu’ chiar are probleme si nu-i frumos sa facem misto de el, ba chiar acuzam misto-ul adus la adresa lui.
    .
    Romanu’ cand se afla intr-o situatie nasoala, face misto de situatia aia [ca e bine, ca e rau, aia nu poate decide nimeni – cateodata chiar merge prea departe atitudinea mistocara].
    .
    Mie, personal mi s-a parut amuzanta chestia cu “nu stiu!” si am ras mult si bine de situatie, nu neaparat de personaj. Dar mi s-a facut scarba la un moment dat si mie de “suprautilizarea” replicii. Acuma parca ma si simt vinovat ca am ras, chiar si de situatie.
    .
    Internetul e o unealta puternica si lucreaza in ambele sensuri.

  9. Ah si inca ceva (Fulgerica, nu-ti merge editarea, cica n-am permisiunea – si daca tot umbli pe-acolo, fa ceva si cu disparitia randurilor libere din post-uri ca arata urat fara paragrafe):
    .
    [acuma ii iau aparera ca vad ca e ‘la moda’]
    .
    Omul chiar a recunoscut ca nu stie. Mai penibile is momentele in care oameni nestiutori isi dau cu parerea si se dau inteligenti, de ies niste interviuri de toata jena.
    .
    Unii au ideea gresita ca e mai bine sa iti dai cu parerea (si sa pari penibil) decat sa recunosti ca nu stii si sa te faci (in mintea ta) de ras.

  10. Mai, astia 2 chiar sunt PROSTI. Interviul asta s-a vrut a fi funny si ”la misto”, dar sunt atat de idioti, ca nici macar misto nu au putut sa faca… asta pt ca Ciprian e de 100 de ori mai ‘evoluat’ decat ei. Mie nu mi se pare ca ar avea mai multe probleme decat astia….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *