Hruscalizeaza-ti blogul!

Sunt sigur că, după ce l-aţi văzut pe Hruşcă stând acolo, în colţul de jos al paginii, şi privindu-vă până în cele mai ascunse colţuri ale sufletului, v-aţi dorit să-l aveţi şi voi şi aţi început să căutaţi tutoriale pentru pus Hruşcă în pagină. Sunt sigur de asta.

Ei, căutarea a luat sfârşit! Pentru că bunul meu coleg Alex a făcut un plugin de hruşcalizare a blogului (WordPress)! Se cheamă WP-Hruşcălize şi se poate descărca de aici. Nu face nimic altceva decât să pună poza lui Hruşcă în colţul din stânga jos al blogului.

Primiţi-l şi voi pe Hruşcă în casele, blogurile şi sufletele voastre!

(tutorial: descărcaţi zip-ul undeva, nu îl despachetaţi; mergeţi în dashboard-ul blogului vostru, la secţiunea Plugins – Add New; click sus, pe Upload, apoi urcaţi zip-ul şi activaţi-l)

Uite ca am facut-o si pe asta! Am imbratisat calduros initiativa colegului Ovidiu Sirb asa ca:  Say hello to Hrusca! Sarbatorile sunt aproape, e timpul sa simtim asta! Varianta premium a pluginului (cea insotita si de un pic de zapada) poate fi vizionata tot la baiatul cu palarie pe blog.

Later update: tinand cont ca majoritatea cititorilor mei folosesc rezolutii destul de mici pentru anul 2010 (suntem in era lcd-urilor wide) si mai exact peste 50 % folosesc 1024×768, ma simt nevoit sa supun un pic la vot aceasta mica implementare. So:

Il iubim pe Hrusca si-l acceptam aici in perioada sarbatorilor?

View Results

Loading ... Loading ...

Si pentru ambienta: Stefan Hrusca – Linu-i Lin

Later edit: Ca urmare a votului vostru, Hrusca dispare din peisaj! 🙁

Sarbatori fericite tuturor! Linu-i lin si leru-i ler!

bullets

7 Comments

  1. Iti dai seama ce noroc avem noi romanii, ce privilegiati suntem fata de canadieni? hrusca ne canta numai noua colinde. pun pariu ca in canada il roaga aia cu milioane de dolari sa ramana de sarbatori sa le cante, dar el nu, nu vrea decat sa ne cante noua si-atat. eu spun sa il bagam pe hrusca in cartile de istorie, pe pachetele de biscuiti si pe cutiile de lapte pe orice…chiar si pe hartia igienica. hrusca trebuie sa existe peste tot in casele noastre

  2. @fara barbati. Pe hartia igienica sigur sigur nu :)).Nu vrei sa intrebe cineva “ce faci cu Hrusca ? ”

    Hrusca are multe melodii frumoase.Mai este si “Coborat-o coborat” sau “In poarta la Tarigrad” ,etc 🙂

Comenteaza: