Manelistul furios

Tu știi cu cine te pui, mă?

Într-o duminică dimineaţă, adică azi 16 ianuarie, pe la ora la care ajung la muncă, aud prin liniştea bulevardului Pache Protopopescu cuvinte care străpung banalul. În faţa agenţiei de pompe funebre, un manelist pasional îşi spăla cu pasiune maşina albă.[…] Pesemne că omul avusese o înmormântare de dimineaţă, că nu a privit cu urechi bune aplecarea mea către pasiunea lui şi a urmat o corecţie

Lucrurile sunt extrem de simple: astfel de soferi gasim in orice coltisor al tarii. Desigur, mai intai de toate trebuie sa ne punem de acord cu totii asupra unui singur lucru: fiecare dintre noi isi spala masina macar o data pe saptamana in fata blocului, asta in timp ce dam macar o manea la maxim sa moara vecinii de necaz ca nu au ei masina atat de bengoasa. Nu?

Filmuletul de mai jos este filmat de George Buhnici caruia ii multumim si il mai asteptam cu astfel de materiale. Poate doar asa – filmand cat mai multe cazuri asemanatoare –  scapam de astfel de specimene, poate ca vazandu-se cum arata in imagini isi dau seama ca ceea ce fac nu e tocmai adecvat, poate ca o sa scada euro maine, poate ca in Somalia nu va mai fi foamete, poate ca Arnold va mai juca intr-un film acum ca nu mai e guvernatorul Californiei, poate ca primesc la anul si al treispelea salariu, poate ca maine se ieftineste benzina,  poate ca…



Dupa ce va racoriti pe aici, alte pareri, mesaje de sustinere cat si impresii puteti lasa chiar pe blogul lu’ George.

bullets

9 Comments

  1. Am urmarit cu interes comentariile la aceasta filmare postata intr-un ziar online. Sincer sa fiu am ramas SOCAT de numarul mare de oameni care considerau ca reporterul trebuia chiar sa ia bataie. Atat de multi oameni imbecili avem incat este o necunoscuta totala faptul ca ai voie sa filmezi in spatiul public si ca este interzis sa iti speli masina in afara spatiilor special amenajate si ca tulburarea ordinii publice se sanctioneaza cu amenda. Cred ca ar trebui postate si extrase din legile respective….

  2. Da, sunt de acord cu majoritatea oamenilor care consideră că manelistul ar fi trebuit să-l ia la bătaie…trebuia să-i dea una dupa cap ca să-i trezeasca spiritu’ anti-manelistic…pai așa se raspunde – timid? Trebuia să-l facă de rahat verbal pe grăsuț.

  3. Fulgerica, n-ai inteles ceva esential:
    expresia “tu stii cu cine te pui ma” a zis-o buhnici, nu manelistu, de parca buhnici asta ar fi vreun zmeu sau cine stie ce mare vedeta.

  4. Mda, acum am vazut. Ai dreptate, George a zis-o insa stiu si de ce a zis asa ceva. Sa-ti explic: se numeste contraatac. Cea mai buna aparare este atacul, nu? Trebuie sa ripostezi cumva, daca nu o faci risti ca cel din fata ta sa prinda prea mult curaj asa ca trebuie temperat. 🙂

  5. Eu zic ca a avut noroc ca properietarul n-a fost unul mai tanar sau dotat cu vreo arma. Nu-l regretam deloc (pe “reporter”).
    Si nu, nu-i doar la noi asa.

  6. Da, Mars, nu-i numai la noi asa. Asa e si la alte popoare primitive gen rusi, kazahstanezi, etc. si posibil prin sudul statelor unite.

    Legea zice ca ai voie sa filmezi pe oricine si fara vreun motiv anume pe domeniul public. Nu inteleg problema primitivilor astora (inclusiv a unor monumente de inteligenta ce comenteaza pe aici) de a fi filmati. Nu-ti convine, spala-ti masina la tine in curte.

  7. @mArS – esti unul dintre milioanele alea de romani tiganizati care trag civilizatia in jos … dar e bine, daca toata lumea ar avea un nivel de inteligenta ridicat, care ar mai da “la tarnacop” ?

  8. trebuia sa i-o dadea la pipometru…hihi fraiere ai vazut ca te-am ars.
    bine fara suparare dar George e cam agasant si cam tare in volum, l-am intalnit de cateva ori.
    Jurnalisti astia au un tupeu aparte!
    Oricum trebuia sa-l arda pe gras!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *